Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért zavar titeket, ha egy lány alkoholt iszik?
7-8 vodka lement...ez aztán a büszkeség ez igen, erre kell itt büszkének lenni! Ébredjetek már az álomból idióták!"Gőz" meg mesterkélt,képzelt stresszt bármiféle szer,szesz nélkül is el kell tudni engedni...különben ne számíts csak féltávra!
"Álmomban megláttam összes hibám
Hogy puszta ok nélkül nem vagyok vidám
A homály előttem egyre nagyobb volt
A szomorúság szívembe leparkolt
De minden változik, a holnap új világ
Az élet leckéjét eléd gurítják
Nem kell betojni, mindig vagy valahol!
Pakold a szenet és a vonat majd zakatol!"
Ha valaki amúgy normális, akkor piával tuti h*lye, ha meg anélkül is az, akkor piával már teljesen elmegy az esze (nem véletlenül csinálnak ittasan olyan h*lyeségeket az emberek, amiket másnapra meg megbánnak). Ez amúgy nemtől független.
Azért egy kicsit sajnálom, hogy sosem tudtam kihasználni a lányoknál az ittasság adta előnyöket - de hát mindig is taszított az ilyen.
# 13: Tudod, az egyik legnehezebb egyetemre járok és a tanulás mellett egy elég sok stresszel és nyomással járó munkám is van! Persze, tudom, hogy nem kényszerített erre senki, de ez van. Ilyenkor hétvégén jól esik a lányokkal az iszogatás és a hülyéskedés. A 7 vodka pedig 4 óra leforgása alatt nem hiszem, hogy soknak számít, ez kb. 2 1 óra alatt... De kinek hogy.
# 14: Lehet, hogy más lányoknál lett volna előnyöd az által, hogy ittasak, nálam ez nem működik. Józanon is bolondozósak vagyunk. Ittasan sem teszünk semmi olyat, amit másnap bánnunk kellene. Írtam, hogy nincs össze-vissza smárolás boldoggal boldogtalannal, vagy randalírozás, nem kell a sürgősségire menni velünk, haza tudunk menni, nem kell a rendőrséget hívni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!