Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért zavar titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért zavar titeket, ha egy lány alkoholt iszik?

Figyelt kérdés
Nem értem a fiúkat. Miért baj az, ha a barátnőimmel hétvégente kicsit felöntünk a garatra? Nem történik semmi extra, iszunk, röhögünk, hülyéskedünk, bulizunk. Sokat magunkba öntünk, ez tény, de pl. nálam soha nem fajult hányásig a dolog. Van, hogy nehezen találjuk az egyenest, meg hangoskodunk, de szerintem ezek nem olyan hú de nagy dolgok. Miért baj ez mégis? 21/N.

2012. aug. 21. 20:46
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Még egyszer leírom: soha senkire nem szoktam rámászni, akármennyit is iszok. Az tény, hogy megnöveli a vágyam, de akit józanon nem kívánok, azt ittasan sem fogom. Volt régebben egy barátom, aki kifejezetten szerette, ha ittas voltam, mert akkor mindig letámadtam. :) Egyébként azt szokták mondani, hogy nem látszik meg rajtam, hogy mennyit ittam... Csak általában mindig elmondjuk, ha megkérdezik és akkor így...
2012. aug. 21. 21:17
 12/30 A kérdező kommentje:
# 10: Végre valaki, aki tudja, hogy hogy néz ki a dolog. :) Köszi, hogy hozzászóltál! Soha életemben nem hánytam még alkoholtól, valószínűleg azért, mert tudok is inni. Amikor elmondom, hogy megittam 7-8 vodkát egy este (11 és 3 óra között), akkor mindenki azt képzeli, hogy nem tudtam hazamenni, pedig mindenre emlékszem, semmi bajom nem volt, de ezt úgy látszik, hogy senki sem érti meg. :/
2012. aug. 21. 21:22
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

7-8 vodka lement...ez aztán a büszkeség ez igen, erre kell itt büszkének lenni! Ébredjetek már az álomból idióták!"Gőz" meg mesterkélt,képzelt stresszt bármiféle szer,szesz nélkül is el kell tudni engedni...különben ne számíts csak féltávra!

"Álmomban megláttam összes hibám

Hogy puszta ok nélkül nem vagyok vidám

A homály előttem egyre nagyobb volt

A szomorúság szívembe leparkolt

De minden változik, a holnap új világ

Az élet leckéjét eléd gurítják

Nem kell betojni, mindig vagy valahol!

Pakold a szenet és a vonat majd zakatol!"

2012. aug. 21. 21:26
 14/30 anonim ***** válasza:

Ha valaki amúgy normális, akkor piával tuti h*lye, ha meg anélkül is az, akkor piával már teljesen elmegy az esze (nem véletlenül csinálnak ittasan olyan h*lyeségeket az emberek, amiket másnapra meg megbánnak). Ez amúgy nemtől független.

Azért egy kicsit sajnálom, hogy sosem tudtam kihasználni a lányoknál az ittasság adta előnyöket - de hát mindig is taszított az ilyen.

2012. aug. 21. 21:28
 15/30 anonim ***** válasza:
58%
igazságtalan ha egy nő iszik,cigizik undorító meg mit tudom én ha egy pasi iszik,cigizik az természetes...ha egy nő lefekszik több pasival ku.rva ha egy férfi lefekszik több nővel annál nagyobb csávo szóval igazságtalan 19/L
2012. aug. 21. 21:33
 16/30 anonim ***** válasza:
Mert undorító/nőietlen.
2012. aug. 21. 21:34
 17/30 A kérdező kommentje:

# 13: Tudod, az egyik legnehezebb egyetemre járok és a tanulás mellett egy elég sok stresszel és nyomással járó munkám is van! Persze, tudom, hogy nem kényszerített erre senki, de ez van. Ilyenkor hétvégén jól esik a lányokkal az iszogatás és a hülyéskedés. A 7 vodka pedig 4 óra leforgása alatt nem hiszem, hogy soknak számít, ez kb. 2 1 óra alatt... De kinek hogy.

# 14: Lehet, hogy más lányoknál lett volna előnyöd az által, hogy ittasak, nálam ez nem működik. Józanon is bolondozósak vagyunk. Ittasan sem teszünk semmi olyat, amit másnap bánnunk kellene. Írtam, hogy nincs össze-vissza smárolás boldoggal boldogtalannal, vagy randalírozás, nem kell a sürgősségire menni velünk, haza tudunk menni, nem kell a rendőrséget hívni...

2012. aug. 21. 21:36
 18/30 A kérdező kommentje:
# 16: Ha már itt tartunk, szerintem a pasik undorítóbban viselkednek ittasan. Agresszívek, beszólogatnak, verekedésekbe is torkollik a dolog elég sűrűn. Mi lányok ilyesmit sosem csinálunk.
2012. aug. 21. 21:38
 19/30 anonim ***** válasza:
15vagyok ki pontozott le?? miert szerinted nem igy van?
2012. aug. 21. 21:39
 20/30 A kérdező kommentje:
# 19: Nem tudom, tőlem zöld kezet kaptál.
2012. aug. 21. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!