Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket, ha a kapcsolat alatt a lány arca pattanásosabb lett?
Bocsi, ha hülye kérdés(tudom hogy az), de nagyon kétségbe vagyok esve, egyszerűen úgy érzem, nem tetszem neki miatta:( 8hónapja vagyunk együtt..
17L
A barátomat nem zavarja, ha kijön 1-2 pattanásom, ha zsíros a hajam, ha reggelente izzadt vagyok, vagy ha nem borotválkoztam már egy hete.
Szeret és kész.
Ha nem tetszel neki 1 pattanás miatt, akkor elég felszínes egy barátod van!
Persze amit az előző leírt az igaz, de azért hidd el, ha valaki mindennap egy zsíros hajú, pattanásos (de amúgy szép) csajt lát, előbb utóbb igénytelennek fogja tartani... persze, engem se zavar, ha néha amikor átmegyek a barátnőmhöz nem frissen mosott a haja, de azért ha folyton pattanásosan jelenne meg a randikon, stb. úgy gondolnám, h már nem vagyok neki olyan fontos
lányok, ott vannak a sminkszereitek, meg kencéitek, meg kozmetikus, használjátok őket... ti sem szeretnétek egy zsíroshajú elhízott pacákot látni magatok mellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!