Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány, és 25 éves srác.8 év korkülönbség. Ez nagyon sok ilyen fiatalon? Érdemes megpróbálkozni ilyen kapcsolattal?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 21:45
3/11 anonim válasza:
Néhány évtizede is voltak ilyen kapcsolatok és néhányról tudom hogy jól működött.Mondjuk manapság már átalakult az
emberek hozzáállása szóval így kevésbé bíznák a sikerben.
4/11 anonim válasza:
8 év alapvetően nem sok, de egy 17 éves még rengeteg olyan dolgon nem esett át az életben, amin egy 25 éves már igen. Ha feltételezem, hogy a srácnak semmi mentális problémája nincs, a gondolkodásbeli különbség miatt én hosszú életet nem jósolnék egy ilyen kapcsolatnak.
5/11 anonim válasza:
Igen, mukodhet. Legalabbis nekunk mukodott. 7 evig voltunk egyutt es el kell mondanom hogy egy percre sem bantam meg es persze o sem. Hogy ha van olyan hogy "eleted nagy szerelme", akkor nekem o volt. :)
6/11 anonim válasza:
A lányon múlik, h agyilag elég érett-e már egy kapcsolathoz. Valamint, h mit akar tőle a fiú, csak megqrni, vagy szeretni.
7/11 anonim válasza:
Ez tök hülye kérdés...ne csináljunk ebből már ilyen praktikus, nem praktikus döntést! :)
Függ attól, hogy mennyire érett a lány, s egyáltalán illetek-e egymáshoz.
Szerintem ezt érzed. Ha nem, az is árulkodó.
9/11 anonim válasza:
Egyértelmű,hogy ilyenbe nem szabad belemenni,ha csak nem dugni akarsz te magad is.Egy ennyi idős csávó mi mást tudna egy 17 éves csajszival?A tetejében ő már dolgozik és ezt nehéz összeegyeztetni a középsulival.
10/11 A kérdező kommentje:
Ez talán érdekes lehet: belevágtunk, és a hölgy 2016 óta a feleségem. 2019-ben csodás kislányunk született :)
Ez a történet jelenlegi állása :)
2022. febr. 11. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!