Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lány okos, művelt?
Engem nem zavar ha egy nő okos és művelt, sőt jobban is kedvelem őket mint az üresfejű csajokat, akik nem tudnak összeadni 3 db pénzérmét.
Viszont azt már én sem komálom ha okos, és ezt minden pillanatban ki is akarja mutatni. Volt ilyen bnőm, hát nem sokáig tartott:D Mindent meg akart magyarázni, mert ő diplomás. Ha néztem esetleg egy dok.filmet a Discoveryn, mindent megmagyarázott, ez így van, az úgy van... persze az már nem érdekelte h esetleg nem rá vagyok kíváncsi.
Persze az okosságából megannyi vita is keveredett. Azt hozzáteszem tényleg okos nő volt, csak túlzásba vitte már néha.
Persze,hogy nem zavar,sőt hatalmas nagy előny nálam.
Csak-ahogy előttem is írták-ne legyen beképzelt,az nagyon fontos.
Az is igaz,hogy többnyire az okos,művelt emberek nem sznobok,éppen ellenkezőleg a magukat okosnak képzelő de valójában ostoba műveletlen embereknek van nagy arca.
25F
persze drága. pontosan.
nem veszed észre hogy a buta emberek könnyebben találnak párt (ha szépek) mert kb tök mind1 nekik, ki lesz az illető....ennyi. csá
Én nem érzem magamat kifejezetten okosnak, de az szeretnék lenni. A művelt és intelligens is elég relatív, szóval mindegy is. Elég annyi, hogy nem tartom magamat egy üresfejű csitrinek.
Én úgy vettem észre, hogy a párom örül ennek, viszont valahol kettős érzései vannak, mert nem tudja megérteni, hogy tanulnom kell, jó akarok lenni abban amit csinálok, illetve sokszor úgy is érzem, hogy nem becsüli meg a tanulásba fektetett munkámat/energiámat. Nem látja, hogy mennyit dolgozok egy jó jegyért és azt hogy mit miért teszek. Sokszor nem érti meg miért nem elégszem meg a kettessel. Ez nekem igen rosszul esik, de szeretem és igyekszem megértetni vele a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!