Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar ha egy lány okos, művelt?

Figyelt kérdés
A mai világban ahogy látom a környezetemben, az olyan nőknek, akik a legalapvetőbb dolgokkal nincsenek tisztában vagy látszik rajtuk, hogy elég butácskák mindig van egész értelmes pasijuk, aki meg okos, művelt annak nincs. Lehet, hogy ez most valamilyen szinten általánosítás, de mégis így van. Azért mert talán egy butább nőt könnyebb megszerezni máris inkább azt választjátok kapcsolatra is?
2012. jún. 12. 12:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én alapból olyan családi környezetben nőttem fel, hogy a szüleim rengeteget olvastak nekem, meg nálunk mindig is fontos volt az, hogy tájékozottak és műveltek legyünk. Mármint a szüleimnek is. De sznobok sohasem voltunk, mert anyagilag sem állunk túl jól, a szüleim is kétkezi munkások, attól függetlenül, hogy én egyetemre járok, tudom mi az a gyári munka vagy kétkezi munka, úgyhogy se sznobnak se nagyképűnek nem érzem magam. De ettől függetlenül ki merem jelenteni, hogy okosabb vagyok mint a mostani átlag, mert nekem mindig is fontos volt az iskola, meg szeretek könyvtárba járni, dolgoknak utána nézni, szóval elég széleskörű az érdeklődési köröm, nem korlátozódik le a bulikra meg a facebookra. (Besavanyodott sem vagyok, szoktam koncertekre, bulizni járni :D ) Meg a másik, hogy nem vagyok csúnya sem, sőt... És mégis kb. én vagyok az egyetlen a környezetemben, akinek soha nem volt még normális párkapcsolata, a pasik is mindig csak 1-2 alkalomra akarnak. És már komolyan nem tudom miből ered ez, kezdek egyre elkeseredettebb lenni.
2012. jún. 12. 13:12
 12/22 Diavolino44 ***** válasza:

Nem akarlak elkeseriteni, de teljesen mindegy! Egy szamit, szep legyel, vagy ha nem vagy annyira szep akkor meg probald magadat ugy formalni, h annak tunj.

Nekem volt, olyan baratnom akivel vallaspolitikarol, meg Szerb Antal konyvekrol beszlgettunk. De volt olyanis akit szinte semmilyen kulturalis dolog nem erdekelt. De ezzel sem volt gond, ha ugy ereztem mar sok a Hello-Kitty-cukisagbol osszeultunk a haverokkal s politizaltunk egy kicsit. De hiaba volt egy picit butabb ugyanugy jol ereztem vele magamat.

2012. jún. 12. 13:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Volt már olyan barátom, aki azért szakított velem, mert (és ezt meg is mondta) okosabb és sikeresebb vagyok nála, és ezt nem tudja elviselni. (Én akkor voltam 23, olyan állásban kezdtem el dolgozni, amiről korábban álmodni sem mertem, és fenntartottam egy saját albérletet; ő 32 évesen elsőéves nappali tagozatos egyetemista, életében nem dolgozott, szüleivel élt...) Valahol megértettem a dolgot, de engem inkább motivál, ha a párom sikeresebb nálam.
2012. jún. 12. 13:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Viccen kívül ajánlom neked ennek a pasinak a kiírt kérdését.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. jún. 12. 13:43
 15/22 anonim ***** válasza:

Sajnálattal olvasom soraidat kedves kérdező! Komolyan együtt tudok veled érezni!

Gyakorlatilag én is hasonló cipőben járok, nem vagyok ronda (de nem is Adonisz :) ), sem műveletlen, elég tágnak mondanám az érdeklődési köröm is, de valahogy elkerülnek a lányok. Ugyanúgy minden ismerősöm párkapcsolatban, házasságban él, vagy már babázik is, én meg itt vagyok közel a 30-hoz, és nem volt még egy normális, hosszan tartó kapcsolatom sem! Pedig nem a futó kalandokat kerestem ezidáig sem! ÉS nem gondolom magamról, hogy unalmas lennék, csak esetleg kicsit türelmetlen. De ez is inkább már csak az elmúlt 1-2 évre jellemző. Valahogy olyan "kapuzárási pánik" kezd eluralkodni kicsit rajtam.

Nehéz dolgok ezek, és ha nincs akinek elmond, csak nehezebbé válnak az idő folyamán!

2012. jún. 12. 13:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha szerény is mellette, akkor nem zavar.

ha meg nem szerény, akkor undorítóan taszító. volt egy egyetemi tanárom aki osztogatta a rossz jegyeket mindenkinek, alig volt idősebb nálunk,kicsit nagyra volt a tudásával. ez nagyon taszító és köszönőviszonyban nincs a nőiességgel. "domina" érzetét kelti. nagyon gáz.

de a női szerénység nagyon vonzó.

2012. jún. 12. 17:44
 17/22 anonim ***** válasza:
46%

#13 Nálam ez pont az ellenkezőjével jár.

Alapvetően örülök ha egy nő okos, művelt. Az egyetlen baj az, hogy értelmes, sikeres emberektől komplexusom van. Emlékeztet arra, hogy semmi nem jött össze és nem is fog. Az életkedvem is elmegy ilyenkor.

2012. jún. 12. 18:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem ha egy lány okos és művelt.Szerintem ez alapvető dolog,legalábbis nálam.Szóval engem nem zavar
2012. jún. 12. 20:48
 19/22 anonim ***** válasza:

NEM zavar! Én ilyen lányt szeretnék magam mellé, de nem találok :( csak olyanokat, akiknek az érdeklődése a ruhavásárlásban kimerül -.-

hol laksz?

2012. jún. 12. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Én pont egy ilyen párt keresek, egy értelmes és művelt nő minden vágyam. Szívesen megismerkednék Veled!
2012. jún. 13. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!