Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar ha egy lány okos, művelt?

Figyelt kérdés
A mai világban ahogy látom a környezetemben, az olyan nőknek, akik a legalapvetőbb dolgokkal nincsenek tisztában vagy látszik rajtuk, hogy elég butácskák mindig van egész értelmes pasijuk, aki meg okos, művelt annak nincs. Lehet, hogy ez most valamilyen szinten általánosítás, de mégis így van. Azért mert talán egy butább nőt könnyebb megszerezni máris inkább azt választjátok kapcsolatra is?
2012. jún. 12. 12:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
15%
Közép kategoria a jó. Se túl gyagyás, se túl okostóni nőt nem szeretnék magam mellett. A buták dög unalmasak, vagy görények. A nagyon kiműveltek meg valahogy szintén unalmasak és görények. A két végletre ugyanaz jellemző,csak más aspektusban. Szóval zavarnak a nagyon okosok, mert olyan affektálóak, olyan kioktatósak, olyan stréber állandó káárrieristaság szaguk van, törtetősek ez nem jó. Persze az álmod elérésére törtess, nem erről van szó, hanem pl munkamániás, azt nem lehet elviselni. A túl okos nők pedig stréberek általában. Sótlanok, merevek, túl tradiciókhoz kötöttek, prúdek, nagyon elvárják hogy őket felsőbbrendűnek tekintsék. Általánosságban ez a véleményem róluk, de nyilván van csekély kivétel is, nem húznék le mindenkit automatice azért. De ez a másik nemre is elmondható. Az a jó,ha átlagos, nem a végletek embere, annyit tud,amennyi szükséges a hétköznapi élethez, de nem egy kultursznob. Elismer néha engem is, egyenértékű partnernek tekint szellemileg. Ez a jó.
2012. jún. 27. 03:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány vagyok, és én se pasizom, de ha akarnék, akkor lehetne. Szóval nem parázok rá.
2014. jan. 28. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!