Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavar titeket, ha egy lány sokat beszél az érzéseiről? Itt most nem hisztire gondolok. 24N
A férfinép mind utálja a blablát,
Ha sokat fecsegsz, uncsi leszel még.
A földi férfi csendes nőt kér,
Keze járjon ne a szája,
Tudja jól, hogy nem kell sok beszéd.
Gondolkozz! Semmire se jók a szóvirágok,
A úriember nem is él vele,
Viszont imádja a nőt, aki csendesen rajong,
És hallgatva is mindent megszerez!
már a tengeri boszi is megmondta... :D
Ha Te 24 éves nőnek vallod magad, akkor miért érdekel lányok meg fiúk kapcsolata?
Szerintem egy egészséges kapcsolatnál ez alap, hogy gyakran beszélgetünk érzésekről.
23N
Attól függ..
- Ha ez egy új lány akit frissen ismertem meg, és nincs barátnőm és ő tetszik és tudja rólam h többet szeretnék tőle, de ő csak lelki havernak tekint....Akkor zavar!
- Ha ő egy régi lány ismerősöm 8-15 éve akkor Nem gond.
- Ha van barátnőm akit szeretek, akkor sem gond.
- Ha úgy néz ki , hogy az illető lány a barátnőm lesz és ez nem marad csak haverság hetekig, hónapokig, hanem egy párocska leszünk, akkor nem zavar.
Szia!
Én egy 26 éves srác vagyok és csak a magam nevében tudok erről nyilatkozni. Úgy gondolom, ez emberfüggő, mintsem a nemiségé. Én nem hogy szeretem megbeszélni ezeket a dolgokat, de annyira nyitott is vagyok, hogy egy szemkontaktusból a mondanivaló 80%-át már meg is tudom azonnal. Viszont ha túl sok koncepciót gyárt valaki az érzelmei köré, azt tényleg nem szeretem. Mondja el mi bántja, legyen nyitott arra, hogy esetleg csak az ő mozija minden ami a fejében jelenleg történik és legyen hajlandósága más nézőpontokból is megnézni ugyanazt a dolgot. Csak akkor érzem hogy hasznos volt a ráfordított idő, ha nem kezdi el folyton ugyanazokat a köröket futni újra és újra. Szeretem tudatosítani azt a tapasztalatot a másikban, hogy ő nem azonos az érzelmeivel, hanem ő egy nyitott tér amiben szabadon jönnek mennek a benyomások, ami hasznos azzal foglalkozzon, ami nem azt hagyja elenyészni és időzzön a jelenben amennyire csak lehet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!