Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavar titeket, ha egy lány sokat beszél az érzéseiről? Itt most nem hisztire gondolok. 24N
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 07:12
12/13 anonim válasza:
"Szia!
Én egy 26 éves srác vagyok "
te a párodra gondoltál
Ennél
"szemkontaktusból a mondanivaló 80%-át már meg is tudom azonnal. "
Mert akkor jó ez nagyjából velem is így szokott lenni.
Legutoljára a nyitottságom emésztett fel midnent erre sajnos már odafigyelek (előtte előnyömre vált)
13/13 anonim válasza:
figy , rossza kérdés... nem nemtöl függ. hanem az embertöl... én pl szeretek ilyenekröl beszélgetni, hisz így sokkal jobban megismered a másikat. van aki meg csak elhalgatja és nem figyel , letolja vagy nem is izgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!