Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Zavar titeket ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar titeket ha a lány akivel randiztok okosabb/szorgalmasabb nálatok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 15:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy ha egy lány értelmi szintje az enyémmel hasonló szinten mozog - sőt, ez amolyan feltétel nálam. A szorgalom becsülendő dolog, és egyáltalán nem zavarna.
2012. jan. 25. 15:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Miért, ha zavarná őket mit csinálnál?
2012. jan. 25. 15:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Engem zavarna...
2012. jan. 25. 15:57
 4/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasit zavarja, ha más, de főleg, ha egy lány okosabb, intelligensebb nála. Bocsi, de tapasztaltam. Persze, kivétel az itt is van, de alapvetően, a férfiak egy jó része fenyegetve érzi magát, az erős és sikeres nőktől.
2012. jan. 25. 16:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát én eddig csak nálam butábbakkal randiztam XD Nem zavarta ez őket, mert a mindennapi életben nem látszik meg rajtam... Csak ha értelmiségi társaságban meg kell szólalni.. :D
2012. jan. 25. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Egy pillanat: mit értesz okosság alatt? Mert nem mindegy. Attól még, hogy valaki tudja mikor volt a mohácsi vész vagy tudja mi az a triplet még nem jelenti azt, hogy okos. Csak nagy a lexikális tudása.
2012. jan. 25. 16:35
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Ott a pont! :)
2012. jan. 25. 16:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Erik te vagy az??????? :@
2012. jan. 25. 16:41
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

olyan lány nincs XD

na jo viccet félretéve, nemtudom... eléggé szorgalmas vagyok és hát IQ ban sincs hiány. lehet hogy nagyképüen hangzik de na, tények vannak... én csodálnám azt a nőt aki látványosan okosabb tudna lenni... szorgalmasabb mondjuk könnyen lehet az oké...

na jo sztem nem zavarna... :)

2012. jan. 25. 18:31
 10/15 anonim ***** válasza:
53%

"A lexikális tudás, tudod sz@rt se ér,

ezért nem kapkodnak sok diplomás pancserért."

A kérdésre válaszolva: nem, nem zavar, sőt, örülök neki! De amint azt az egyik előttem szóló is kifejtette, önmagában csak lexikális tudással senki nem vesz le a lábamról...

2012. jan. 25. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!