Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket is zavar ha egy lány nem tud normálisan felöltözni?
Figyelt kérdés
Most egy úszógumis csaj minek vesz fel csípőgatyát hogy kibunnyanjon a hája? Na meg egy jobb melltartó se ártott volna eléggé lóg a melle. Ezt mindennek mondanám csak szexinek nem, pedig nagyon az akart lenni :)Ez nem zavaró?
2012. jan. 24. 19:05
1/32 anonim válasza:
én ezen nem látok undorítót, pedig lány vagyok..ez inkább csak féltékenység, szerintem.
2/32 anonim válasza:
jól néz ki sztem, dehát kinek mi ugye :/
3/32 pqpqpq válasza:
szerintem a kepen rendben van az oltozkodes.. lattam mar rosszabbat is.
5/32 anonim válasza:
A képen levő csaj még nem gáz, de egyébként zavaró sok lánynál, főleg ez a mai divat :S,de még sok sovány csaj sem tud normálisan öltözni nem csak a kövérek.
6/32 A kérdező kommentje:
Szerintem sem undorító mert nincs rossz teste, csak nem tud normálisan felöltözni. Idegesít hogy valaki többet kihozhatna magából pár hozzá illő ruhadarabbal...
2012. jan. 24. 19:08
7/32 pqpqpq válasza:
ja es az meg nem uszogumi csak van amit fogni rajta tipus.te el vagy tevedve teljesen
8/32 A kérdező kommentje:
Engem kimondottan csak az idegesít, ha csípőgatyát vesz fel egy úszógumis. Nem látják hogy lelóg a hús???
2012. jan. 24. 19:09
9/32 anonim válasza:
hidd el ez a lány a képen még viszonylag a jobb csinosabb kategóriába tartozik.
vannak 1000x rosszabbak.
láttam múltkor is olyat aki nem tudom hogyan húzta fel a farmert mert elég hihetetlen h ráment mart iszonyatosan feszült rajta szeintem levegőt nem kapott és a segge akkora volt benne mind észak és dél amerika összesen...
10/32 A kérdező kommentje:
Megnézném ruha nélkül mit mondanál rá xD Szerintem van azért ott úszógumi rendesen. És a van mit fogni meg az úszógumi nem zárják ki egymást. :D
2012. jan. 24. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!