Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk titeket is zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket is zavar ha egy lány nem tud normálisan felöltözni?

Figyelt kérdés

[link]

Most egy úszógumis csaj minek vesz fel csípőgatyát hogy kibunnyanjon a hája? Na meg egy jobb melltartó se ártott volna eléggé lóg a melle. Ezt mindennek mondanám csak szexinek nem, pedig nagyon az akart lenni :)Ez nem zavaró?

2012. jan. 24. 19:05
1 2 3 4
 21/32 pqpqpq ***** válasza:
64%
szoval kisebb melleid vannak es irigy vagy ra :)))))))
2012. jan. 24. 19:20
 22/32 anonim ***** válasza:
72%
szerintem is irigy a kérdező.:D
2012. jan. 24. 19:34
 23/32 anonim ***** válasza:
76%

egy csípőgatyánál egyel kisebb méretet kell venni ha nem 20 meg 30ezer forintos nadrágot veszel, mert a kínai kinyúlik! én tudom, mert volt olyanom és övvel is leesik egy idő után.

szerintem egy jobb melltartót vehetett volna, ma már nem ciki az sem ha látszik a pánt, vannak olyan pántok is, mint egy nyaklánc és nagyon szépek.

a hiba ott van hogy nem vett fel rendes melltartót. ennyi.

2012. jan. 24. 19:39
 24/32 anonim ***** válasza:
44%
A csaj tök csinos, a kérdező simán irigy.
2012. jan. 24. 19:47
 25/32 A kérdező kommentje:
Szóval az a szexi ha bevág a gatya és lelóg oldalt értem köszi az infót XD És még mindig nem vagyok irigy rá. :D 85 C-s mellem van :D 170 centi vagyok és 60 kg. :D XD
2012. jan. 24. 19:47
 26/32 anonim ***** válasza:
Akkor nyertem, az én mellem nagyobb :P :'D
2012. jan. 24. 19:50
 27/32 A kérdező kommentje:
De amúgy nem értem miért kell ebből ezt az irigy vagyok hülyeséget leszűrni. A kérdés az volt, nem zavaró-e ha valaki előnytelenül öltözködik. Ha valaki ezt nem látja, hogy rossz akkor vak. Szép alakja van a lánynak csak hülyemód öltözik fel. És ebben semmi irigység nincs okosok. Különben se lennék irigy senkire, úgy meg pláne nem hogy a fejét nem láttam :)
2012. jan. 24. 19:53
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez a határeset, de tegyétek a szívetekre a kezeteket, ti még nem láttatok gusztustalanul kövér csajt toppban?
2012. jan. 24. 20:08
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

de ezaz, most ezzel kimondtad:szép az alakja.

akinek szép az alakja, azt a béna ruhák sem tudják úgy elrontani hogy a pasiknak fel ne tűnjön.

meg különben is, ők ránéznek, és könnyedén elképzelik ruha nélkül ;) nem érdekli őket annyira, mi van egy nőn, hanem inkább, hogy mi van alatta :P

ez csak a csajok mániája, hogy "egymásnak" öltöznek fel, egymás előtt akarnak minél jobb nők lenni hogy mindenki őket irigyelje.

2012. jan. 24. 20:10
 30/32 A kérdező kommentje:
De amúgy tényleg fura, hogy a fiúk ezt komolyan nem látják. Én ha meglátok egy ilyen öltözéket hányingert kapok... Lehet másnak meg ez tetszik XD Hát ízlések és pofonok.
2012. jan. 24. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!