Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket is zavar ha egy lány nem tud normálisan felöltözni?
Figyelt kérdés
Most egy úszógumis csaj minek vesz fel csípőgatyát hogy kibunnyanjon a hája? Na meg egy jobb melltartó se ártott volna eléggé lóg a melle. Ezt mindennek mondanám csak szexinek nem, pedig nagyon az akart lenni :)Ez nem zavaró?
2012. jan. 24. 19:05
11/32 A kérdező kommentje:
Utolsó épp ezt mondom én is... Ha nagyon tetszik egy ruha de nincs a méretembe nem fogom megvenni 3 számmal kissebbe...
2012. jan. 24. 19:11
12/32 A kérdező kommentje:
*kisebbe
2012. jan. 24. 19:11
13/32 anonim válasza:
az nem uszógumi amire te gondolsz csak egy kis zsírpárna ami mindenkinek van. van rosszabb is... amúgy valószinűleg azért vesz fel csipő gatyát mert a hülye boltokban nem lehet normális nadrágot kapni mert ez a "divat"
14/32 A kérdező kommentje:
:(
2012. jan. 24. 19:14
15/32 anonim válasza:
jó igen nem veszed meg (utolsó vok)
Egy dolog tényleg nem áll jól neki az a felső illetve a melltartó! tényleg iszonyatosan lelóg és lehúzza a felső.
amúgy hidd el h a nadrág teljesen elfogadható.
és a csaj is elfogadható, de ha a barátnőm lenne, tuti megmondanám neki h vegyen fel egy melltartót vagy másik felsőt.
16/32 pqpqpq válasza:
kedves kerdezo a lany a kepen nagyon is csinos..ebben a ruhaban is
talan te anorexias vagy?
17/32 A kérdező kommentje:
Nem is lenne baj ha kicsit bevágna a nadrág de akkor ne rövid felsőt venne fel, hanem valamit amit eltakarja könyörgöm xD De oké tényleg van ennél rémesebb is.
2012. jan. 24. 19:16
18/32 A kérdező kommentje:
Nekem hasonló alakom van mint neki, csak én fel tudok öltözni rendesen :D És nem a felsőtestem közepén helyezkedik el a mellem. xD
2012. jan. 24. 19:17
19/32 anonim válasza:
hát.. menj aludni ahogy látom ma hülye vagy, a csajnak jó alakja van, és a ruha se rossz rá... problem?
20/32 pqpqpq válasza:
miert takarna el ?miert? az igenis szexi a pasik szemebe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!