Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket ha a lány akivel randiztok okosabb/szorgalmasabb nálatok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 15:04
11/15 anonim válasza:
Pf azért nem kéne egy leszarozni valaki lexikális tudását, szerintem igazán lenyűgöző hogy például egyik osztálytársamtól akármit tudsz kérdezni mindenre tudja a választ. Nem tudom honnan van ekkora agya... Én is szeretnék olyan lenni mint apukám, hogy ha majd a gyerekem odajön és kérdez tőlem bármit tudjak neki válaszolni...
12/15 anonim válasza:
Amint látod, az általam írt 2 sor idézőjelben van, tehát nem én sz@rozom le. Bele kellene látni e két sor valódi tartalmába. Nekem is van bizonyos lexikális tudásom amire büszke is vagyok, csak önmagában az még nem ér semmit. Elnézést, ha félreérthető voltam!
13/15 anonim válasza:
Velem sokszor volt már olyan, hogy (sajnos) az első pár mondatnál kiderült, hogy egyértelműen én mint nő vagyok az intelligensebb. Ilyenkor két lehetőség állt fenn: annyira gyík volt a csávó, hogy még az se tűnt fel neki, hogy nekem több eszem van és tolta tovább a süketelést illetve annyira azért nem volt ostoba, hogy nem vágta volna le, mi a helyzet. Természetesen ezeknek nem is lett folytatása. Szerintem az a legjobb, ha a férfinak meg a nőnek is eltérő területeken vannak kiemelkedő képességei. Mindkét komoly barátommal másként voltunk "okosak": nekik a gyors és éles logikai, strukturális gondolkozás volt az erősségük, gyakorlatiasak voltak, én pedig verbálisan tudtam magam jobban kifejezni, erősebb kommunikációs készséggel rendelkeztem, szélesebb volt a műveltségem. Nagyon sokat tanultam tőlük, amiért hálás vagyok nekik és nagyon jól esett, amikor ezt ők is visszajelezték az irányomba. Ez amolyan komplementer dolog, ami nagyon jól működik tapasztalataim szerint, főleg mert kölcsönösen fel tudtunk nézni egymásra.
14/15 A kérdező kommentje:
nem lexikális a tudásom.. jó iskolába járok, egy jó osztályba, ahol gáz négyest kapni.
nagyjából az egész osztályban olyanok vannak, akik egy általános tagozaton a legjobbak szoktak lenni.
szóval nálam ez a megszokott. És itt nem arról van szó hogy tudom hogy mikor volt a mohácsi csata.
2012. jan. 26. 18:07
15/15 A kérdező kommentje:
tegnap 21:56
én pont ezt akarom elkerülni, mert egész nap tanulok és suliban vagyok és már nem akarok a szabad időmben is "tanulni", valaki olyat szeretnék akivel nem tudok beszélgetni ilyenekről
2012. jan. 26. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!