Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar (na) ha...

Lányok! Titeket zavar (na) ha a pasitok ilyen lenne?

Figyelt kérdés
Én még 24 évesen is sok mesét nézek, hétvégén gyakran visszamászok egy pohár kakaóval az ágyba és nézem. Játszani is szeretek. Nem élek felnőttesen, amit muszáj azt megcsinálom és annyi. A barátnőm mostanában próbál lebeszélni ezekről de nem értem miért, én nem tartom gáznak. Szerinte már ideje lenne felnőni és felnőttes dolgokkal foglalkozni, szerintem meg mindenki jobban tenné ha gyerek maradna legalább csak egy kicsit. Mi a véleményetek? Inkább lányok válasza érdekelne.
2013. jan. 25. 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Írja hogy amit muszáj,megcsinálja.

Tehát valószinű dolgozik,nem szórja el a pénzét,stb.

Aztán: barátnő szerint ideje lenne felnőni,felnőttes dolgokkal foglalkozni: tehát kérje meg a kezét,vegye feleségül,csináljanak gyereket.

24 évesen normális hogy nem családalapitáson jár az esze...

25/N

2013. jan. 25. 16:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem úgy értette, hogy nincs abszolút jövőképük az ilyen embereknek, hogy nincsenek vágyaik saját egzisztenciára. Az, hogy valaki fiatalosan gondolkodik még nem jelenti, hogy felelőtlen és nem dolgozik, nem tervezi az életét.
2013. jan. 25. 16:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A felnőttes gondolkodás nem azt jelenti, hogy esküvő, meg gyerek, meg háztartás. Hanem felfogja a döntéseinek a következményeit, felelősségteljes, megbízható, és az értékrendje a helyén van. Én 29éves vagyok, 22évesen házasodtam, már van gyerekem. De játszok vele, mesét nézünk, hintázunk, a férjemmel is! DE ha arra kerül a sor tudunk éretten gondolkozni és nem csak azt tesszük meg amit muszáj, hanem amit tennünk kell!
2013. jan. 25. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
5%
Nem állnék le veled, amint ezt megtudnám rólad kosár lenne. Én szülni akarok gyereket, nem járni vele. Ha valaki így áll az élethez, annak soha nem lesz se felesége, se gyereke, mert az utolsó pillanatban mindentől elretten majd. Elhiszem, hogy dugni már jó lenne valakivel, de inkább húzogasd magadnak, mint a gyerekek. 20/N
2013. jan. 25. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

Noha egyetértek azokkal akik szerint önmagában a mesenézés és játék nem baj, de ez a valóságban egészen máshogy szokott kinézni. Az ilyen ember sokszor csak beteszi magát a tévé vagy számítógép elé, és minden más el van felejtve. Az ilyen ember is ledolgozza a munkaidejét, és be tud fizetni a csekket ilyen értelemben tehát felelősségteljes, viszont a rajzfilmek és a játékok a kapcsolat és a család rovására mennek, mert nem tudják hogy mi a határ. Ők azt hiszik, hogy az alapvető kötelességeik után már semmi dolguk, csak a megérdemelt napi 3 órányi számítógépezésüknek szentelni magukat, majd a másik ellátja a gyereket, háztartást, egyebeket.

Ezért kezelem fenntartással az ilyen kérdéseket, mert nagyon becsapósak.

2013. jan. 25. 16:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Jól teszed!!

A férjem 30, án 28...de filmek helyett, bizony meséket nézünk....imádjuk a régi meséket, amiken felnőttünk!

2013. jan. 25. 18:19
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

ma 16:26

és ki mondta, hogy az az élet lényege, hogy befogd az első kant aztán szülj egy gyereket? Van egy rossz hírem....pont az ilyeneknek nincs még csak egy párja se 30 évesen....

2013. jan. 25. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi hétvégenként a hupikék törpikéket néztük és a párom (én vagyok a nő) imádja a kakaót. 30asok vagyunk.

Emellett van munkák mind a kettőnknek, saját lakásunk van és felelőségteljesen élünk.

Lehet "gyerekeskedni", belül megvan a gyerek énünk, de emellett felnőttek vagyunk.

Szóval ne az legyen, hogy ezek mellett meg elfelejtesz felnőni, mert az gáz.

2013. jan. 25. 19:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy ez az élet lényege. Nem is erre hajtok. Nem akarok 20 évesen szülni, majd egy hadsereget nemzeni. De olyan férfival nem tudnék kapcsolatot létesíteni, akin azt látom, hogy nem lehet vele komolyan előre tervezni, és nem érett, felelősségteljes. Nem úgy állok egy kapcsolathoz se hogy na nekem most azonnal gyerek kell. De nem is szórakozni akarok a férfiakkal az életben, hanem komoly, felnőtthöz méltó életet élni, amibe később egy gyerek is beletartozik, ha 5 év múlva, akkor 5, ha 10 év múlva, akkor akkor. Amúgy köszönöm, 3 éves kapcsolatban vagyok. Nem tudom, mit hoz a jövő, együtt maradunk-e, vagy sem, de egyelőre tökéltesen megvagyunk, közös jövőt tervezünk. Ha ezt nem tudnám vele megtenni, csak főznöm kéne neki a kakaót, meg nézni vele a mesét, és befizetni helyette a számlákat, rendben tartani a lakását, akkor már régen nem ő lenne a párom.
2013. jan. 25. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!