Mást nem zavar, ha nulla higiénia van a nagymamánál?
Sajnos nem tudsz semmit tenni.
60 felett nem fognak nagyon megváltozni.
Egy gyerek önmagától is képes meglepő mennyiségű bacit begyűjteni, pl. láttam már kislányt krétával sütit rajzolni az aszfaltra, majd végig nyalta :)
Megkóstolják az oviban a földet, a fantáziájuk végtelen :)
Az egyik nagyim olyan koszos volt, hogy az üvegpoháron nem lehetett átlátni, a villa foka között narancssárga kemény zsír gyűlt be, a tűzhelyre szénné égett a kosz kb fél cm vastagságban, nyáron 30-40 légy is volt a konyhában... kiskoromban megtanultam, hogy a mamánál nem iszunk vagy lopiban elmossuk, hogy ne bántsuk meg :) Anya nem rakott le a szőnyegre és igyekezett gyakran megmosni nála a kezem, no meg nem fogtuk hosszúra a látogatásokat(ennek nem csak ez volt az oka).
Anyukám ezzel szemben nagyon precíz, tiszta otthont tart fent és mégis megtörtént egy túró rudinak köszönhetően, hogy szalmonellás lettem mondhatni nagyim kisebb örömére, mivel ilyen körülmények között az ő gyerekivel nem történt ilyen, anyukámmal meg igen és szerinte úrihóbort ez a nagy tisztaság és lásd mire is ment vele.
Sajnos nem tudlak egyéb jóval biztatni, mivel változni nem fognak, hogy ne hagyd négykézláb a szőnyegen, mosd el külön a poharát, kanalát mondván könnyen szájfájós, ha meg végképp nem bírod ne maradjatok náluk sokáig. Nem lesz semmi gond, én is felnőttem :)
fúúú, ez nehéz kérdés! az én anyósom is egy hihetetlenül retkes asszony, mint a személyes higiénia,mint a háztartás szempontjából. előre látom már, h. nagy sértődés lesz,már a kórházi látogatásakor, amikor majd megmondom, h. csak akkor foghatja meg a gyereket,ha a méteres koszt kitakarítja a körmei alól.
és akkor a házáról szó sem esett, ahol soha nincs szellőztetve, utcai cipőben járnak, utcai ruhában fekszenek az ágyba, a földre hamuznak, és a wc takarítást nem ismerik. sorolhatnám még, nem is férne ide. az biztos, hogy a lehető legritkábban viszem majd a lurkót, pedig ők is egy utcányira laknak innen, és ha nagyon feszegeti a témát, akkor elmondom neki a kínom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!