Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téli babátokat tartósan nulla...

Téli babátokat tartósan nulla fok körüli időben mikor vittétek először ki, mennyi időre?

Figyelt kérdés

Volt valami hozzászoktatás?

Pl szokták először cak lakásban levegőztetni felöltöztetve..

2012. jan. 25. 08:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Én először felöltöztetve a karomba vettem és kint az udvaron sétáltam vele 5 percet. Másnap 10-et. Harmadnap babakocsiba tettem és mentem vele egy 20 perces kört. Ekkor lehetett 2 hetes. Utána már bárhova mentem vittem, nem volt soha beteg.
2012. jan. 25. 09:01
 2/2 Kerria ***** válasza:
December elején született, és már az első héten azt mondta a védőnő menjünk ki levegőzni, ő azt mondta ha nagyon minusz van(-5 fok alatt), akkor csak szobában levegőztessem, de egyébként szépen fokozatosan kell kivinni. Első héten 5 perceket voltunk kinn, majd 10 perceket, a 3.-4. héten már 20 percet sétáltam vele, most két hónapos és lassan egy órát elvagyunk (ha én sem fázom).
2012. jan. 25. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!