Téli babátokat tartósan nulla fok körüli időben mikor vittétek először ki, mennyi időre?
Figyelt kérdés
Volt valami hozzászoktatás?
Pl szokták először cak lakásban levegőztetni felöltöztetve..
2012. jan. 25. 08:59
1/2 anonim válasza:
Én először felöltöztetve a karomba vettem és kint az udvaron sétáltam vele 5 percet. Másnap 10-et. Harmadnap babakocsiba tettem és mentem vele egy 20 perces kört. Ekkor lehetett 2 hetes. Utána már bárhova mentem vittem, nem volt soha beteg.
2/2 Kerria válasza:
December elején született, és már az első héten azt mondta a védőnő menjünk ki levegőzni, ő azt mondta ha nagyon minusz van(-5 fok alatt), akkor csak szobában levegőztessem, de egyébként szépen fokozatosan kell kivinni. Első héten 5 perceket voltunk kinn, majd 10 perceket, a 3.-4. héten már 20 percet sétáltam vele, most két hónapos és lassan egy órát elvagyunk (ha én sem fázom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!