Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszaka betakarjátok babátokat?

Éjszaka betakarjátok babátokat?

Figyelt kérdés
Az én babám sem a hálózsákot, sem a takarót nem bírja elviselni. Sűrűn ébred. Így adok rá body, tipegőt, polár tipegő. Ha átalussza az éjszakát akkor biztos nem fázik. 22 fok van a szobájába.
2012. jan. 21. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyiket sem takarom, pedig ott a takarójuk. Fel vannak öltöztetve rendesen, és hálózsák szerencsére bevált. Nálunk 20-22 fok van (attól függ hogy bekapcsol-e a fűtés-20 fok alatt).

Nem betegek, és reggelig alszanak.

Üdv:

27 hónapos és 11 hónapos gyerkőcök anyukája

2012. jan. 21. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is takarós :D Nem tudom de valahogy ösztönösen kelek 1-2 óránkét és lököm vissza rá a takarót! Most kiakarom próbálni a zsákot! Engem idegesít, de ha fázna akkor ahogy írod felkelne....! Alszik mint a tej! 6 hónapos! Nálunk is 22 fok van!
2012. jan. 21. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom rekordidő alatt rúg le bármilyen takarót, még 5 percre sem lehet ott hagyni. Nekünk az ujjatlan hálózsák vált be nagyon, egyáltalán nem zavarja az alvásban. Jó még az angolpólya is.
2012. jan. 21. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ujjatlan hálózsákban alszik, így tuti nem fázik, én is nyugodtan alszom :) 2 éves.
2012. jan. 22. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én úgy öltöztetem, hogy body, vékony rugi, vastag rugi, plusz betakarom vékony takaróval, amit általában lerúg. Szoktam is aggódni, nem fázik-e. Én vastagabb paplan alatt is fázom néha.
2012. jan. 22. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ujjatlan hálózsák újszülött kora óta bevált!
2012. jan. 23. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!