Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Betakarjátok a babátokat a...

Betakarjátok a babátokat a hálózsák mellett?

Figyelt kérdés

Kb 22-23 foknál?

Az "én" hálózsákomra az van írva, hogy 20 fokig ideális.

Nem tudom, néha úgy betakarnám, csak tudom, h nem jó, ha túlmelegszik a baba.

9 hós, és grobag 2,5 togos hálózsákja van

2011. márc. 19. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Vagy hálózsák vagy takaró. A kettő együtt számomra soknak tűnik.. z én lányom nem is viselte el a zsákot, mert melege volt benne... pedig éjjel max. 19 fok van. A tiéd is jelezné, ha fázna, nyugi!
2011. márc. 19. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne takard be pluszba, pláne 23 fokban.
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 21 fok van, és nincs betakarva. Sőt, az ilyen vastagabb, téli hálózsákot már el is kellett raknunk. Body+pizsi+vékony hálózsák van rajta.
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne takard be.

Ha "ingert érzel", hogy betakard, akkor viszont ne adj rá hálózsákot :)

2011. márc. 19. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi próbáltuk a hálózsákot, nem tetszett neki, 3-4 nap volt a tesztidőszak:):), de nem takartam be.

22-23 fokban meg pláne ne takard be, az elég meleg éjszakára.

2011. márc. 19. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem 16 hós, pizsirugi+vékonyabb cherokee hálózsák, azért van kis bélés, nem egész vékony, +még rendes gyerek takaróval betakarom, de ő általában jól alszik, tuti ki is takarózik, nálunk is 19-20 fok van éjjel

tavasszal pl a takarót hagynám el, majd a hálózsákot és vékony pokróccal takarnám be

2011. márc. 19. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok

én utálok takaró nélkül aludni, nyáron is ha mást nem a paplan huzattal, vagy lepedővel, de betakarózom, nekem pl rossz érzés volt így letenni aludni a gyereket, hogy nincs takarója:)

szóval nekem hálózsáktól függően volt mindig takarója is:)

nyáron is lesz egy kis pokróc:)

2011. márc. 19. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk 20-10 fok van a gyerekszobában éjszaka. Kislányom (11 hónapos) nagyon fázós, így vastag pizsamában, hosszú ujjú bodyban, vastag hálózsákban egy vékony pléddel betakarva alszik.

Ha nem takargattam be nagyon sokat mocorgott éjjel, nem pihent rendesen. Ezek olyan dolgok, ami mindenkinél egyéni. Próbálgassad, hogy hogyan változik a babád alvása. 9 hónaposan már szerintem lerugdalja a takarót magáról, még hálózsákban is, ha nem kell neki. Legalábbis nálunk így volt.

2011. márc. 19. 16:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én lányom 5,5hós, de éppen tegnap vettem elő egy vastagabb hálózsákot. Ugyanis a takaróját elkezdte a fejére húzkodni. Majdnem frászt kaptam, mikor megláttam, mit játszik. Takarót likvidáltam, kap hosszúujjú bodyt, pamut rugit és ezt a vastag hálózsákot. 21-22fok van.
2011. márc. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!