Akinek hálózsákot hord a babája, mit adtok alá? Ha nem bélelt a hálózsák, betakarjátok még? Mivel? (6 hós a babám)
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 09:46
1/11 anonim válasza:
Szia! 7 hónapos kislányomra, ha plüss hálózsákot adok, még betakarom egy vékony takaróval. Mondjuk nálunk éjjel 21 fok van. Ha vastagabb, bélelt hálózsák van rajta, akkor nem. Alá mindig hosszú ujjú body-t kap.(mondjuk nekünk ujjatlanok a hálózsákok)
2/11 anonim válasza:
Nekünk vastag téli (ujjatlan) hálózsákunk van. Alá hosszú ujjú bodyt és vékony nadrágot adok. Hajnalban pedg egy vékony takarót dobok még rá, mert nagyon nyugtalanul alszik. Így már simán húzza reggel 8ig általában. 6 hónapos a kislányom. Nagyon fagyos lányka.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2010. okt. 3. 10:55
4/11 anonim válasza:
Nekem 10 hónapos a kisfiam. Amíg nem volt bekapcsolva a fűtés, addig kb. 21 fok lehetett és nem ehhez vagyunk szokva. :D Volt rajta egy rövid ujjú body, azon egy hosszú ujjú rugi, majd a hálózsák és egy pléd. Mostmár van fűtés, úgyhogy csak a rugi és a hálózsák már elég.
5/11 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy középvastag ujjatlan a hálózsákunk. (Cherokee-s fajta)
6/11 anonim válasza:
Kozepvastag ujjatlan a halozsakunk es en egy hosszu ujju rugit adok ra a halozsak ala. Nem takarom be semmivel es reggelre megis le van neha izzadva pedig 21-22 fok van. Eppen ma mondtan a ferjemnek, hogy este csak hosszu ujju bodyt fogok ra adni a rugdalozo helyett a halozsak ala.
7/11 anonim válasza:
középvastag ujjatlan hálózsák és alá kezes-lábas, olyan rugi-anyagból, tehát nem valami őrülten vastag dologra kell gondolni. be pedig nem takarom, úgyis lerúgja magáról, forgolódik éjjel, ki meg nem köthetem a gyereket. sosem fázott még, ennyi ruha pont elég. 5 hós
8/11 anonim válasza:
Közepes hálózsák, hosszúujjú body, olyan kisnadrág, aminek van lábfeje.
9/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nem takarom be, 24 fok van.
10/11 anonim válasza:
Közepesen bélelt, ujjatlan hálózsák alá egy hosszú ujjú body-t adok a kisfiamra. Nem takarom be, így is örülök, hogy végre nem izzad (vettem az elefáni boltban egy téli hálózsákot, na abban csatakra izzadta magát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!