Mást nem zavar, ha nulla higiénia van a nagymamánál?
De azért érdekes, hogy mindig a nők vannak utálva...
Miért nem kölcsönösen nagymama + nagypapa higiéniája van megemlítve? Csak az anyós a gonosz. :D
Most nehogy azt írd, hogy szegény papa rákos (volt), ezért nem tud takarítani, mert biztos vagyok benne, hogy évtizedekkel ezelőtt is ugyanez a mocsok volt náluk.
Én is szeretem ha rend és tisztaság van a lakásban, de azért nem szabad túlzásba vinni, mert visszafelé fog elsülni:
Szerencsére rend és tisztaságmániásak,onnatól hogy elkezdett kúszni a fiunk,anyósom még a háziorvoshz is elment,milyen fertőtlenitővel mosson fel amit nem gond ha a gyerek a padlót nyalja :)
De a dédi nagyon koszos,nem hagyja hogy takaritsunk,így havonta amikor megyünk,nem engedem fél pillanatra se hogy ne lássam,mert tuti megeszi a mocskot a gyerek.
Mindenkinek köszönöm a válaszát! :-)
14:20-as, 23:38-as és 23:44-es, gondolom egy és ugyanaz a személy vagy. Nem értem miért vagy ennyire gúnyos? Ki bántott meg ennyire??? Nem az anyóst szidtam, többes számban beszéltem róluk, de egyébként lényegtelen szerintem, hogy mindig apósom porszívózik (rák ide vagy oda), a többit pedig anyósom csinálja. Nem is szidásról volt igazán szó, hanem arról, hogy mi nem tetszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!