Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást nem zavar, ha nulla...

Mást nem zavar, ha nulla higiénia van a nagymamánál?

Figyelt kérdés
17 hónapos a kislányom, már sok mindent elér, érdeklődik, kíváncsi, megfogja. Nagyon ügyelek a tisztaságra, talán kicsit jobban is a kelleténél. A párom mindig azt mondja, hogy kell a baci a gyereknek, na de annyi, ami anyósoméknál van? Mivel egy utcányira lakunk egymástól, rengeteget van nálunk az unoka és szeretik is tényleg. De anyósom saját bevallása szerint utálja a házimunkát és így nem is gyakran csinálja. Havonta 1-2-szer porszívóznak, wc-t ki tudja mikor takarítottak utoljára, ha nyers húst vág a konyhapulton, csak áttörli utána egy száraz konyharuhával. Nem koszos emberek és aki nincs ennyire kiélezve a tisztaságra, mint én, az nem is látja meg. Az zavar a legjobban, hogy ugyanabban a papucsban mennek ki a kertbe, mint amibe a szobába is bemennek. Múltkor a kutya kenneljét takarították, utána meg be egyenesen a szobába, kutyakakás papucsban...a gyerekem meg azon a szőnyegen játszik, fekszik, stb. Felajánlottam nekik, hogy nagyon szívesen kitakarítok náluk heti 1-szer, de azt mondták, hogy szó se lehet róla, van nekem elég gondom és különben sincs náluk kosz...Párom nem hajlandó velük beszélni, mert egyszer már volt összeveszés abból, hogy nyers hús után nem mosott kezet anyósom és úgy adta a szájába a gyerek cumiját mikor még csak 1 hónapos volt. Azt mondta a párom, hogy elmúltak 60 évesek, nem fognak már megváltozni. Szeretem őket, félreértés ne essék és tudom, hogy odavannak az unokájukért, de ez annyira, de annyira zavar engem. Tényleg ne foglalkozzam vele?
2013. febr. 3. 02:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Ha annyira zavarna, nem engedted volna oda a gyereket eddig se.
2013. febr. 3. 14:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Jó válasz, csak egy kicsit bele kell gondolni...párom szüleinek sokat köszönhetünk, szeretjük is őket. Apósom azt mondja, hogy az segített neki felépülni a rákból, hogy van egy unokája, akit a végtelenségig szeret és ez látszik is. Ezek után se engedjem oda?
2013. febr. 3. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Hívd őket át gyakrabban, és menjetek ki ritkábban. Még azt tudod csinálni hogy viszel egy nagyon nagy babaplédet vagy hogy hívják, és mondod neki hogy azon játszon, és viszel játékokat is. Amikor otthagyod a nagyszülőknél, vigyél neki poharat-tányért (ha ezek is koszosak szoktak lenni náluk) és mondd azt hogy csak ebből hajlandó enni, ez a kedvenc tányérja. Szólhatsz hogy sűrűbben mossák a kezét, mert influenzajárvány van. Nem jut eszembe jobb.
2013. febr. 3. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:
15%
Akkor nincs mit tenni, erre a sorsra ítéltetett a lányod, hogy könnyebben lehet majd mindenféle baja, mint egy átlag gyereknek.
2013. febr. 3. 23:38
 15/18 anonim ***** válasza:

De azért érdekes, hogy mindig a nők vannak utálva...

Miért nem kölcsönösen nagymama + nagypapa higiéniája van megemlítve? Csak az anyós a gonosz. :D

Most nehogy azt írd, hogy szegény papa rákos (volt), ezért nem tud takarítani, mert biztos vagyok benne, hogy évtizedekkel ezelőtt is ugyanez a mocsok volt náluk.

2013. febr. 3. 23:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is szeretem ha rend és tisztaság van a lakásban, de azért nem szabad túlzásba vinni, mert visszafelé fog elsülni:

[link]

2013. febr. 4. 01:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerencsére rend és tisztaságmániásak,onnatól hogy elkezdett kúszni a fiunk,anyósom még a háziorvoshz is elment,milyen fertőtlenitővel mosson fel amit nem gond ha a gyerek a padlót nyalja :)

De a dédi nagyon koszos,nem hagyja hogy takaritsunk,így havonta amikor megyünk,nem engedem fél pillanatra se hogy ne lássam,mert tuti megeszi a mocskot a gyerek.

2013. febr. 4. 09:32
 18/18 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát! :-)

14:20-as, 23:38-as és 23:44-es, gondolom egy és ugyanaz a személy vagy. Nem értem miért vagy ennyire gúnyos? Ki bántott meg ennyire??? Nem az anyóst szidtam, többes számban beszéltem róluk, de egyébként lényegtelen szerintem, hogy mindig apósom porszívózik (rák ide vagy oda), a többit pedig anyósom csinálja. Nem is szidásról volt igazán szó, hanem arról, hogy mi nem tetszik nekem.

2013. febr. 4. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!