Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
"Anblokkot írtam, de oké. Te olvasni én pedig írni nem tudok"
Maradjunk annyiban, hogy én elütöttem, te meg nem ismered a kifejezést.:-)
Ennyiből az édes Anna említése sem volt ésszerű, mivel a cselédség intézményét már felszámolták.
Azzal meg, hogy nyelvtani nácit játszol, még nem nyersz vitát.
Visszatérve a regényre, nem hiszem, hogy felelős lennék azért amit a nagyapáim korában tettek az emberek emberekkel.
És nem szeretem mikor egy kalap alá vagyok véve a bűnözőkkel mert a nemem férfi.
"Ja, csak az átmeneti anyaszállás anyáknak épült. Ha én pl ilyen helyzetbe kerülnék, elég rosszul éreznem magam egy hajléktalanszállón, mivel nem hajléktalan vagyok.
A válasz 60%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad."
ERRE a megjegyzésedre gondoltam hajléktalanszálló-ügyben, de mindegy.
Az Édes Annáal kapcsolatban meg ne tettesd már hülyének magad. Senki sem hibáztat azért, ami nagyapád idejében történt, mindüssze arra hívtam fel a figyelmedet, hogy ostobaság a nőjogi mozgalmat, és annak médiabeli megnyilvánulásait gyilkosságra történő felbujtással vádolni.:-)
"Az Édes Annáal kapcsolatban meg ne tettesd már hülyének magad. Senki sem hibáztat azért, ami nagyapád idejében történt, mindüssze arra hívtam fel a figyelmedet, hogy ostobaság a nőjogi mozgalmat, és annak médiabeli megnyilvánulásait gyilkosságra történő felbujtással vádolni.:-)"
Ja csak mivel a média a ugyan azt a párhuzamot szajkózza a nők mai jogállása kapcsán mint amit te az imént a cselédekkel. Akkor cseléd, ma üvegplafon, motherhood penalty, kevesebbet keresek ugyanabban a munkakörben, és a női cigány kártya "most azért mert nő vagyok". Ha férfi látja ideges lesz, mert nem elnyomóak (jelentős többségünk még mindig ilyen) a nők akik meg ezt csont nélkül benyalják szintén idegesek lesznek (a csaj a sokkolóval)mert hát el vannak nyomva és ezért még véletlenül sem ő a felelős, de nem is a pár őrült a parlamentben vagy a disznó férjük/párjuk, hanem az egész férfi nem. Csináljátok csak aztán tájékoztassatok, hogy zsidó vagy kulák lettem a végén.
Amúgy valóban érdekes ez az egész:)
Valóban van bántalmazott nők számára menedék, de bántalmazott férfiak számára nincs:) (ugye ilyenkor a női egyenlőségért pártolók nem szólnak semmit)
Lényeg a lényeg ha férfi vagy és az asszony erősebb vagy agresszívabb akkor beszívtad...
Menedékhely nincs számodra és a rendőrök is egy jót nevetnek rajtad ameddig nincs valóban maradandó nyom pl törés:)
"a csak mivel a média a ugyan azt a párhuzamot szajkózza a nők mai jogállása kapcsán mint amit te az imént a cselédekkel. Akkor cseléd, ma üvegplafon, motherhood penalty, kevesebbet keresek ugyanabban a munkakörben, és a női cigány kártya "most azért mert nő vagyok". Ha férfi látja ideges lesz, mert nem elnyomóak (jelentős többségünk még mindig ilyen) a nők akik meg ezt csont nélkül benyalják szintén idegesek lesznek (a csaj a sokkolóval)mert hát el vannak nyomva és ezért még véletlenül sem ő a felelős, de nem is a pár őrült a parlamentben vagy a disznó férjük/párjuk, hanem az egész férfi nem. Csináljátok csak aztán tájékoztassatok, hogy zsidó vagy kulák lettem a végén."
Szerintem először olvasd el a regényt (amúgy is az alapműveltség része), addig úgysem érted, miről van szó - amúgy semmi köze a cselédséghez annak, amit próbáltam megláttatni veled. A sokkolós lány arra a kérdésre válaszolt, hogy mit tennél, ha megtámadnának (a pároddal, de ez már részletkérdés.) ERRE írta, hogy vannak nála eszközök, amivel megvédi magát, és nem hajlandó TÖBBÉ elfutni. Ahelyett, hogy paranoid módon tömeges férfiirtást vizionálsz, inkább gondolkozz el, vajon MIÉRT van szüksége egy nőnek arra, hogy sokkoló, vagy bármilyen önvédelmi eszköz legyen nála? (Azt már le sem írom, hogy én mit hordok magamnál, és milyen előzményei vannak ennek...) Ha erre tudsz objektíven, elfogulatlanul és őszintén válaszolni, már egy lépéssel előbbre vagyunk.
64%-os: valóban érdekes. Az is, hogy a hajléktalanszállókat (NEM az anyaotthonokat!) igénybe vevő nők túlnyomó többsége bántalmazó kapcsolatból menekülve került az utcára. Ami, ugyebár, azt jelenti, hogy az érintett nők nagy részének sincs menedék - remélem, ez boldoggá tesz. Ha már annak a pár szegény férfinak sz..r, legalább jó sok nőnek is az.
#23: "(ugye ilyenkor a női egyenlőségért pártolók nem szólnak semmit) "
Te tényleg nem olvastad, hogy az ilyen szervezeteket a nők MAGUK hozták létre SAJÁT MAGUKNAK!!!! Nem állambácsika találta ki, hogy legyen ilyen. Civil kezdeményezés.
"Ami, ugyebár, azt jelenti, hogy az érintett nők nagy részének sincs menedék - remélem, ez boldoggá tesz."
Nem, nem tesz boldoggá. Titeket viszont szerintem boldoggá tesz, hogy a férfiaknak sincs, mert egyfolytában azt hangoztatjátok, hogy ha az összes nőnek nincs, akkor a férfiaknak se legyen
"Titeket viszont szerintem boldoggá tesz, hogy a férfiaknak sincs, mert egyfolytában azt hangoztatjátok, hogy ha az összes nőnek nincs, akkor a férfiaknak se legyen"
Idézd be, hol írt bárki ilyet, és ne hazudozz! Többször, többen leírtuk: ha szükség van ilyen érdekvédelmi szervezetre, menedékhelyre, csináljátok meg. Én magam is szívesen segítek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!