Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
"De hisz ők nem is a hetero kapcsolatban levő férfiakat védik."
Nos, változtass ezen. Nyilván meg tudod őket győzni, hogy nemcsak férfierőszak létezik (amely fogalom bevezetésével egyébként kizárólag a nőket vádoljátok:-)), ha úgy érezted, fontos ezt a kérdést kiírni.:-)
"amely fogalom bevezetésével egyébként kizárólag a nőket vádoljátok"
Ilyet hol írtam? Nem, nem csak a nőket vádolom. Sajnos sok hülye férfi is van, akit nem a bántalmazott emberek érdekelnek, hanem kizárólag a bántalamazott nők.
252, igen, kaptam hasznos válaszokat is, pl. hajléktalanszálló, ezeket meg is köszöntem.
Meg kaptam egy csomó támadást is, miközben egy választ vártam egy normális kérdésre. Miért kellett belém kötni, és miért nem lehetett csak simán leírni, hogy hajléktalanszálló? Miért kellett felháborodni azon, hogy szeretném tudni, hova mehet egy ilyen férfi? Ezt meg tudod magyarázni?
Kérező, a 2. oldalon leírtam neked, hogy minden városban van hajléktalanszálló, éjjeli menedékhely. Olvasd már vissza, hogy ezek után mit vergődtél még, és hogyan hizlaltad a provokációdat 150+ válaszig. Tudom, hogy te írtad a szintén általam belinkelt korábbi kérdést is, amiben nekimentél a nőszervezeteknek, itt is ugyanez volt a bajod. Semmilyen szükséged nincs segítségre, neked kizárólag az b..ssza a csőrödet, hogy a nők tettek magukért, és végre nemcsak kimondani lehet, de törvénybe is iktatták, hogy létezik családon belüli erőszak, ez bekerült a közbeszédbe is. Az elszenvedői pedig túlnyomórészt (95%-ban) nők és gyerekek, NEM férfiak. Téged ez sért, ami egy végtelenül ostoba és szűklátókörű szemlélet.
Ne tégy úgy, mintha csak egy egyszerű kérdést tettél volna fel, és hagyd már ezt a butuska manipulációt, önsajnáltatást. Pont lesz..rod, segít-e valaki a rászoruló pasiknak, az egész nem erre ment ki, ez teljesen nyilvánvaló.
Több kört tényleg nem érdemes futni. Bukta van, kérdező, akárcsak az előző bepróbálkozásodnál.
256, akkor azt a választ köszönöm is, de azt elismerhetnéd, hogy az 1. válaszod (ahogy azon kívül még sok ember sok válasza) semmiféle hasznos segítséget nem nyújtott. Mi lett volna, ha csak leírjátok, hogy hajléktalanszálló meg barátok, rokonok és kész?
A kérdésen pedig mi a provokatív? Az már provokáció, hogy tudni szeretném, hogy ha egyszer megver a nőm, hova menjek?
237. Te pedig az alkotmányt olvasd el, mert az is a az alapműveltség része az édes Annával messzire nem jutsz vele egy bíróságon. Igen, a csajnál legyen valami amivel megvédheti magát ha nem tud elfutni. Elhiszem, hogy okkal mondta mit mondott de ha lesokkolsz valakit, leöntöd olajjal arra nincsen magyarázat. Egyébként is a frusztráltságra hoztam fel példának, de te ezt úgy is tudod :).
"(Azt már le sem írom, hogy én mit hordok magamnál, és milyen előzményei vannak ennek...) Ha erre tudsz objektíven, elfogulatlanul és őszintén válaszolni, már egy lépéssel előbbre vagyunk. "
Nyilván okkal hordasz magadnál önvédelmi eszközt amivel egyet is értek, csak ha úgy állsz a dologhoz, ahogy az idézett lány, akkor lesittelnek. Tudod ezek a cuccok arra valók, hogy el tudj menekülni vagy a támadót késztesd ugyan erre, nem pedig az hogy megöld.
259
Pont én szeretném azt, hogy ne vegyék figyelembe az ilyen szervezetek, hogy töke vagy van sem, ettől független legyen a segítségük. Érted? Nem azt akarom, hogy csak férfiaknak segítsenek. Értehtő? Nő férfi, mindenki, tegyünk már különbséget ezek között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!