Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/355 anonim ***** válasza:
64%
Gondolom ugyan azért mint a szépirodalom.
2017. jan. 29. 18:12
 282/355 anonim ***** válasza:
83%

"Az nem is lenne akkora gond, hogy nem értesz egyet velem, lehet vitázni, de az ilyen arrogáns beszólásokból azért megmutatkozik, hogy vitakultúrád nem nagyon van.

"

A vitakultúrámat 2 napja gyakorlom általad, de van az a pont, amikor szakad a cérna, az olyan extra érthetetlen hülyéknél, mint te.

2017. jan. 29. 18:13
 283/355 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a Radics Peti?
2017. jan. 29. 18:21
 284/355 anonim ***** válasza:
93%

"Oké, de ugyanúgy nem az is empátia lenne, ha a bántalmazott nők nem úgy tekintenének a bántalmazott férfira, hogy ő is férfi, biztos agresszív, hanem hogy szegény, ő is ugyanazt élte át, mint mi, milyen jó lenne rajta is segíteni!"

Mert a nő a nőknek fenntartott helyen dobjon el mindent, mert nő, és az a dolga, hogy a lelkecskédet helyretegye?

Most már komolyan érdekelne, annyira ragaszkodsz ehhez. Te zaklatni akarod a bántalmazott nőket. Másra már nem tudok gondolni.

2017. jan. 29. 18:25
 285/355 A kérdező kommentje:

"Mert a nő a nőknek fenntartott helyen dobjon el mindent, mert nő, és az a dolga, hogy a lelkecskédet helyretegye?"

Te beszéltél itt empátiáról. Az is empátia, hogy ha van olyan város, ahol nincs betelve a menedékhely, akkor úgy döntenek nők, hogy beengednek egy bántalmazott férfit.

A hamis feltételezést pedig hagyjuk. Már leírtam, hogy nekem az is oké lenne, ha a férfiaknak lenne külön ilyen hely. A hajléktalanszálló pedig jó valamire, ha nincs más, de annak nem ez a célja, és oda simán bemehet a bántalmazó is.

2017. jan. 29. 18:29
 286/355 A kérdező kommentje:

"Most már komolyan érdekelne, annyira ragaszkodsz ehhez. Te zaklatni akarod a bántalmazott nőket. Másra már nem tudok gondolni."

És még én vagyok hülye. :D Nem én állítok valótlan dolgokat rólad.

2017. jan. 29. 18:31
 287/355 anonim ***** válasza:
91%

Csak a pontosság kedvéért, ketten vagyunk 74%-al, a többet én írtam, de a másik 74%-al is egyet értek.

Ha valaki kéri, láthatóvá teszem a nevem.

2017. jan. 29. 18:36
 288/355 anonim ***** válasza:
91%
Minimum ketten 74%-al :) Csak hogy valóban pontos legyek :)
2017. jan. 29. 18:37
 289/355 anonim ***** válasza:
91%

"Ha csinálok egy céget nem tehetem meg, hogy CSAK férfiakat foglalkoztatok "én cégem én melózok vele had döntsem már el alapon".

Sántít a példácskád. Valamennyi áldozatokkal foglalkozó szervezet nemre való tekintet nélkül ad felvilágosítást telefonon, honlapon, kiadványokon keresztül. Menedékhelyet elsősorban nőknek, azon belül is főleg gyerekekkel menekülőknek csináltak - ahogy te is meghatározhatod úgy a céged profilját, hogy 95%-ban férfiak fognak jelentkezni nálad munkára.

"A műveltségem nem alacsonyabb a tiédnél, hanem más mint a tiéd."

Bár nem tartozik a tárgyhoz, de gyakorlatilag semmit nem tudsz rólam azon kívül, hogy viszonylag olvasott vagyok.:-)

"Azt vitattam, hogy egyből neki kell menni a férfiaknak mert számotokra kényes kérdést tesznek fel. Kérdezted miért, elmondtam, hogy szerintem miért. "

Senki nem ment neki en bloc a férfiaknak, kizárólag a provokáló kérdésekkel szórakozó kérdezőnek.

"És végül a probléma, probléma marad, akkor is ha eltagadjátok."

MIT tagadtunk el?

"A videó nagyon édes (reklámparódia), két nő betalál egy fiú gyereket, ahogy ti a kérdezőt már a téma elejétől. "

Ismert youtubertől van, aki férfi. Kár, hogy a mentalitásotokkal való párhuzam nem tűnt fel.:-)

"Veled meg a késed legyen :)"

No comment.

2017. jan. 29. 18:43
 290/355 anonim ***** válasza:
92%

Na akkor lassuk. Verbalisan es/vagy fizikalisan bantalmazom a ferjem,aki ezt mar nem tudja/akarja elviselni, es bemenekul egy hajlektalanszallora. Mivel asszonypajtas nem akarja elengedni aldozatat, nem az uriembert rendeli haza, hanem az egyszeruseg kedveert utanakoltozik.

Nos: az ilyen intezmenyek vezetoi nem olyan butuskak, hogy ebbe belemenejenek, mikor utcan korical egy csomo hajlektalan. Meg alapesetben nem ugy mukodik a dolog, hogy bemegyek oda, es pikk-pakk fel is vagyok veve, azonnal szobat kapok, es ellatast.

Szoval nem ertem a gondod. Egy noknek valo helyre igenis nem valo ferfi. Vagy nogyogyaszhoz is elmesz esetleg,es mondjuk megkaptak a! Mehnyakrak elleni vedooltasod is, mert ferfeikent arra is kb akkora szukseged van ra, mint egy anyaszallora.

2017. jan. 29. 19:04
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!