Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
Nem érdemelsz jobbat, annyira sem vagy érdemesíthető, hogy érdekeljen a rólam alkotott véleményed. Számtalanszor leírtuk, hogy biztos van férfibántalmazás, de nagyságrendileg marginális probléma a nőket és gyerekeket ért atrocitások mellett, TEHÁT államilag kezelhető. Ott vannak a mindenki, még az elkövetők számára is elérhető helyek, lehet rajtuk osztozni a bántalmazott nőkkel, vagy "nemférfiakkal" (ekkora hülyét, istenem...) NINCS SZÜKSÉG ARRA? HOGY A NANE, VAGY BÁRMELYIK MÁSIK NŐSZERVEZET GONDOSKODJON MÉG ERRŐL IS, épp elég terhet vállaltak magukra. Ha te egyformán együttérzel bármelyik nemhez tartozó áldozattal, menj el önkénteskedni hozzájuk. Egyebekben meg csak a legmélyebb tisztelet hangján beszélhetsz róluk, ha tisztességes embernek tartod magad.
Behúztam a következő strigulát, most már komolyan kíváncsi vagyok, még hányszor kell ezt leírni.:D
"Az okos ember mindenkiért cselekszik"
Akkor a NANE emberei se okosak, igaz? Mert ők nem mindenkiért cselekednek. :D
Persze mindig a külvilág a hibás 😀
Állj már fel végre! Már rég a barátaidnál lehetnél szállást kérve.
Könnyű kifogásokat találni. Én egyáltalán nem érzem, hogy te egy sérült ember lennél. Elhiszem, hogy jó a tehetetlent játszani, de az öt éves kishúgom talpraesetebb mint te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!