Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
 311/355 anonim ***** válasza:
91%

Nem érdemelsz jobbat, annyira sem vagy érdemesíthető, hogy érdekeljen a rólam alkotott véleményed. Számtalanszor leírtuk, hogy biztos van férfibántalmazás, de nagyságrendileg marginális probléma a nőket és gyerekeket ért atrocitások mellett, TEHÁT államilag kezelhető. Ott vannak a mindenki, még az elkövetők számára is elérhető helyek, lehet rajtuk osztozni a bántalmazott nőkkel, vagy "nemférfiakkal" (ekkora hülyét, istenem...) NINCS SZÜKSÉG ARRA? HOGY A NANE, VAGY BÁRMELYIK MÁSIK NŐSZERVEZET GONDOSKODJON MÉG ERRŐL IS, épp elég terhet vállaltak magukra. Ha te egyformán együttérzel bármelyik nemhez tartozó áldozattal, menj el önkénteskedni hozzájuk. Egyebekben meg csak a legmélyebb tisztelet hangján beszélhetsz róluk, ha tisztességes embernek tartod magad.

Behúztam a következő strigulát, most már komolyan kíváncsi vagyok, még hányszor kell ezt leírni.:D

2017. jan. 29. 20:59
 312/355 anonim ***** válasza:
100%
Egy indiai mondás jutott eszembe rólad: "Az okos ember mindenkiért cselekszik, míg az ostoba magáért sem tesz semmit."
2017. jan. 29. 23:31
 313/355 A kérdező kommentje:

"Az okos ember mindenkiért cselekszik"

Akkor a NANE emberei se okosak, igaz? Mert ők nem mindenkiért cselekednek. :D

2017. jan. 29. 23:37
 314/355 A kérdező kommentje:
Ez van, ha valaki görcsösen le akarja hülyézni a másikat. Ez most visszafelé sült el, mert simán lehet úgy értelmezni a mondást, hogy a NANE emberei se lesznek okosak. :)
2017. jan. 29. 23:38
 315/355 anonim ***** válasza:
91%
Látom "megértetted" a lényeget. Te cselekszel magadért, vagy csak élvezed a vergődést? 😀
2017. jan. 29. 23:38
 316/355 anonim ***** válasza:
91%
Ők legalább segítenek másokon, de te még magadon sem.
2017. jan. 29. 23:39
 317/355 A kérdező kommentje:
315, a lényeg az, hogy le akartok hülyézni, és erre minden alkalmat megragadtok. Az indiai bölcsek szerint az okos ember, aki lehülyézi a másikat?
2017. jan. 29. 23:41
 318/355 A kérdező kommentje:
316, az általad idézett mondás szerint az okos mindenkin segít, nem egyeseken. Sajnálom, te írtad, nem én.
2017. jan. 29. 23:42
 319/355 anonim ***** válasza:
91%

Persze mindig a külvilág a hibás 😀

Állj már fel végre! Már rég a barátaidnál lehetnél szállást kérve.

Könnyű kifogásokat találni. Én egyáltalán nem érzem, hogy te egy sérült ember lennél. Elhiszem, hogy jó a tehetetlent játszani, de az öt éves kishúgom talpraesetebb mint te..

2017. jan. 29. 23:44
 320/355 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy sérült ember vagyok. De nem létezhetnek más férfiak, akik azok, és bántalmazzák őket? Vagy róluk nem szabad beszélni? És mindenkinek vannak rokonai, akihez tud menni? Minden egyes embernek?
2017. jan. 29. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!