Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti
őt a barátnője/felesége?
Az indiai bölcsek szerint nem okos dolog másokat sértegetni, továbbá az sem okos dolog, hogyha valaki magába roskadva a vele megtörtént dolgokért a külvilágot okolja. Te választod ezt az életet, bármikor elköltözhetnél. Hülye vagyok, hogy még mindig érdekel ez a kérdés.
2017. jan. 29. 23:48
Nagyon szívesen tudnék szállást keresni neked, amennyiben fővárosi vagy. Rendőr ismerősöm is van.
2017. jan. 29. 23:50
323/355 A kérdező kommentje:
"nem okos dolog másokat sértegetni, továbbá az sem okos dolog, hogyha valaki magába roskadva a vele megtörtént dolgokért a külvilágot okolja"
Akkor mindketten hülyék vagyunk? :)
"Te választod ezt az életet, bármikor elköltözhetnél."
Azt ugye, tudod, hogy ha egy nőnek ilyet írnál, sokan felháborodnának? Mi az, hogy ő választotta?
Ha csak le akartalak volna hülyézni, az első kommentemben elküldelek a pitsába, kérdező, elég volt az idióta vergődésedből, hazudozásodból, csűrés-csavarásodból, aljas mocskolódásodból már az első kérdésednél is. De hogy lásd, mennyire együttérzek veled és a szívednek kedves problémával: teljes szívemből kívánom neked, hogy mielőbb bekerülj a NANE egyik szállására ápoltként. Megdolgoztál érte, megérdemled.
2017. jan. 29. 23:52
325/355 A kérdező kommentje:
"Nagyon szívesen tudnék szállást keresni neked, amennyiben fővárosi vagy. Rendőr ismerősöm is van."
Ha így állna hozzá a legtöbb ember egy bántalmazott ember ügyéhez nemtől függetlenül, akkor nagyszerű lenne. De olvasd el az 1. választ! Egy csomóan inkább úgy állnak hozzá.
Nő vagyok, és 6 évvel ezelőtt én választottam az abúzív kapcsolatomat, mert mindig valami hüly.eségre hivatkozva nem mertem kilépni belőle, pedig sok lehetőségem lett volna rá. Én választottam ezt az utat, mi ebben a sertő? Aki ezen megsértődik, annak igen kifejledt az egója. Legyen az nő vahy férfi.
2017. jan. 29. 23:54
327/355 A kérdező kommentje:
"Ha csak le akartalak volna hülyézni, az első kommentemben elküldelek a pitsába"
Ha a 9-es vagy, akkor már az első kommentedbe se segíteni akartál, úgyhogy nem tudom, miről beszélsz. Ha csak tanácsokat írtatok volna, nem lett volna ez a nagy vita, de neem, belém kellett kötni, hogy mit képzelek, férfinak menedékhely???
Most az első válaszra fogsz hivatkozni, és azon megy a hiszti? Mert akkor itt maradunk sokáig, az internet örök, cica.
2017. jan. 29. 23:56
Kérdező! Ajánlom az alábbi film megnézését.(Egy dokomentum film,azt hiszik egy nőt bántalmaznak benne,a végén kiderül hogy férfit.) :
[link]
2017. jan. 29. 23:56
Csakis te vagy a felelős minden döntésedért. Senki sem fog megmenteni téged, ebben a világban csak magadra számíthatsz. Engem már vertek meg úgy, hogy pisilni nem tudtam. Sosem vártam el a segítséget senkitől. Csak magamat hibáztathatom, én engedtem meg, hogy ennyire lenézzen.
2017. jan. 29. 23:58
Kapcsolódó kérdések: