Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
 321/355 anonim ***** válasza:
91%
Az indiai bölcsek szerint nem okos dolog másokat sértegetni, továbbá az sem okos dolog, hogyha valaki magába roskadva a vele megtörtént dolgokért a külvilágot okolja. Te választod ezt az életet, bármikor elköltözhetnél. Hülye vagyok, hogy még mindig érdekel ez a kérdés.
2017. jan. 29. 23:48
 322/355 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen tudnék szállást keresni neked, amennyiben fővárosi vagy. Rendőr ismerősöm is van.
2017. jan. 29. 23:50
 323/355 A kérdező kommentje:

"nem okos dolog másokat sértegetni, továbbá az sem okos dolog, hogyha valaki magába roskadva a vele megtörtént dolgokért a külvilágot okolja"

Akkor mindketten hülyék vagyunk? :)

"Te választod ezt az életet, bármikor elköltözhetnél."

Azt ugye, tudod, hogy ha egy nőnek ilyet írnál, sokan felháborodnának? Mi az, hogy ő választotta?

2017. jan. 29. 23:50
 324/355 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak le akartalak volna hülyézni, az első kommentemben elküldelek a pitsába, kérdező, elég volt az idióta vergődésedből, hazudozásodból, csűrés-csavarásodból, aljas mocskolódásodból már az első kérdésednél is. De hogy lásd, mennyire együttérzek veled és a szívednek kedves problémával: teljes szívemből kívánom neked, hogy mielőbb bekerülj a NANE egyik szállására ápoltként. Megdolgoztál érte, megérdemled.
2017. jan. 29. 23:52
 325/355 A kérdező kommentje:

"Nagyon szívesen tudnék szállást keresni neked, amennyiben fővárosi vagy. Rendőr ismerősöm is van."

Ha így állna hozzá a legtöbb ember egy bántalmazott ember ügyéhez nemtől függetlenül, akkor nagyszerű lenne. De olvasd el az 1. választ! Egy csomóan inkább úgy állnak hozzá.

2017. jan. 29. 23:53
 326/355 anonim ***** válasza:
91%
Nő vagyok, és 6 évvel ezelőtt én választottam az abúzív kapcsolatomat, mert mindig valami hüly.eségre hivatkozva nem mertem kilépni belőle, pedig sok lehetőségem lett volna rá. Én választottam ezt az utat, mi ebben a sertő? Aki ezen megsértődik, annak igen kifejledt az egója. Legyen az nő vahy férfi.
2017. jan. 29. 23:54
 327/355 A kérdező kommentje:

"Ha csak le akartalak volna hülyézni, az első kommentemben elküldelek a pitsába"

Ha a 9-es vagy, akkor már az első kommentedbe se segíteni akartál, úgyhogy nem tudom, miről beszélsz. Ha csak tanácsokat írtatok volna, nem lett volna ez a nagy vita, de neem, belém kellett kötni, hogy mit képzelek, férfinak menedékhely???

2017. jan. 29. 23:55
 328/355 anonim ***** válasza:
91%
Most az első válaszra fogsz hivatkozni, és azon megy a hiszti? Mert akkor itt maradunk sokáig, az internet örök, cica.
2017. jan. 29. 23:56
 329/355 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező! Ajánlom az alábbi film megnézését.(Egy dokomentum film,azt hiszik egy nőt bántalmaznak benne,a végén kiderül hogy férfit.) :

[link]

2017. jan. 29. 23:56
 330/355 anonim ***** válasza:
91%
Csakis te vagy a felelős minden döntésedért. Senki sem fog megmenteni téged, ebben a világban csak magadra számíthatsz. Engem már vertek meg úgy, hogy pisilni nem tudtam. Sosem vártam el a segítséget senkitől. Csak magamat hibáztathatom, én engedtem meg, hogy ennyire lenézzen.
2017. jan. 29. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!