Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/355 A kérdező kommentje:

"Ha én nyitok egy kutyamenhelyet és én melózom vele, had döntsem el én, hogy beveszek e macskát és hörcsögöt is.

Most ez hülye példa, de érted..."

Igen, hülye példa, mert a kutyákat, macskákat és hörcsögöket teljesen másképp kell kezelni, pl. más ételt kell adni nekik.

"Ha majd lesz annyi bántalmazott férfi(ne legyen), hogy lesz igény ilyen férfi szervezetre, biztos hogy lesz ilyen is."

Hány bántalmazott férfi kell ahhoz, hogy igény legyen egy olyan szervezethez, ahova férfiak is mehetnek? Nekem tényleg mindegy, hogy csak férfiak vagy férfiak és nők is. Mert ugye 220000 bántalmazott nőről beszélt itt azt hiszem valaki. Még ha a NANE statisztikáját is vesszük, és 95%-ot adunk a nők bántalmazásának, akkor is valamivel több mint 10000 bántalmazott férfi is van. Ez nem elég, ahhoz, hogy legyen olyan hely, ahova férfiakat is beengednek?

2017. jan. 29. 16:59
 272/355 anonim ***** válasza:
94%

"256, akkor azt a választ köszönöm is, de azt elismerhetnéd, hogy az 1. válaszod (ahogy azon kívül még sok ember sok válasza) semmiféle hasznos segítséget nem nyújtott."

Az első válaszom az volt, amit töröltetni akartál, csak nem sikerült. A második meg a hajléktalanszálló.

65%-os, ismerem az alkotmányt, de ha nem ismerném, az sem tenne téged műveltebbé, az álláspontodat sem igazolná.

Amúgy kb. ötödször futjátok ugyanazt a kört, amit már rég kitárgyaltunk, t.i. "anyuúúú, de miééért? Miéééért nem tart fenn egy nőjogi szervezet férfiaknak menedékhelyeeeet? Miééééért nem mehetek be oda, ahova sok nő sem fér beeeeee? Csak azért, mert tököm vaaaaan?"

Egyem a szíveteket...Ilyen bután tényleg qrva nehéz lehet nektek az élet.:D

2017. jan. 29. 17:04
 273/355 anonim ***** válasza:
94%

"Ez nem elég, ahhoz, hogy legyen olyan hely, ahova férfiakat is beengednek?"

A NANE sem az égből hullott alá, hanem NŐK hozták létre.

Kérdező, te extra hülye vagy.

Tudod hova menj, a pszichiátriára, oda garantáltan felvesznek, ha ezt előadod. Ha szerencséd van, a te esetedben nem kell sok, zárt osztályra is esélyes vagy. Garantált lesz a biztonságod a nőd elől :)

Tényleg nem unod még?

2017. jan. 29. 17:05
 274/355 anonim ***** válasza:
95%

https://www.youtube.com/watch?v=6PU9qDLTE-Q

Na csá. A metál legyen veletek.:D

2017. jan. 29. 17:09
 275/355 A kérdező kommentje:
Oké, értem. Én létrehozhatok bármilyen diszkriminatív csoportot, és mindenki kussoljon, ha nem tetszik neki, csináljon másikat, de az enyémre egy rossz szót se mondhat, igaz? Diszkriminatív? Csak azokat segítem, akik olyanok mint én, a többieket pedig elküldöm? Ki nem szarja le???
2017. jan. 29. 17:09
 276/355 anonim ***** válasza:
25%

Ha csinálok egy céget nem tehetem meg, hogy CSAK férfiakat foglalkoztatok "én cégem én melózok vele had döntsem már el alapon".

Többször elmondtam, hogy nem akarok nők számára fenntartott intézménybe menni, ha ilyen helyzetbe kerülnék.

A műveltségem nem alacsonyabb a tiédnél, hanem más mint a tiéd.

Azt vitattam, hogy egyből neki kell menni a férfiaknak mert számotokra kényes kérdést tesznek fel. Kérdezted miért, elmondtam, hogy szerintem miért.

És végül a probléma, probléma marad, akkor is ha eltagadjátok.

A videó nagyon édes (reklámparódia), két nő betalál egy fiú gyereket, ahogy ti a kérdezőt már a téma elejétől.

Veled meg a késed legyen :)

2017. jan. 29. 17:39
 277/355 anonim ***** válasza:
82%

275: Így van. Pontosan!!!

A kutyamenhelyre sem fogadnak be gyerekeket és nőket sem, és pasikat sem.

AKkor most légy szíves támadd le az állatmenhelyeket is, mert ilyen diszkriminatív dolog, hogy emberekkel nem foglalkoznak, csak állatokkal.

Menj be a színházba, milyen diszkriminatív dolog, hogy csak színdarabokat adnak elő, és nem lehet focizni a színpadon, pedig alkalmas rá.

A te helyed a zártosztály, mint említettem. Ott biztonságban vagy.

2017. jan. 29. 17:48
 278/355 A kérdező kommentje:

"A te helyed a zártosztály, mint említettem. Ott biztonságban vagy."

Az nem is lenne akkora gond, hogy nem értesz egyet velem, lehet vitázni, de az ilyen arrogáns beszólásokból azért megmutatkozik, hogy vitakultúrád nem nagyon van.

2017. jan. 29. 17:50
 279/355 anonim ***** válasza:
89%
Hagyd őket, nem érdemes. Az egyik idiótának még az sem tűnt fel, hogy a reklámparódiát Radics Peti készítette.:D
2017. jan. 29. 17:51
 280/355 anonim ***** válasza:
18%
A parodia kesitoje miert is fontos?
2017. jan. 29. 18:03
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!