Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
 331/355 A kérdező kommentje:

326

Hidd el, ha egy nőnek ilyet írnál, letámadnának egy páran.

De amúgy te segíteni akartál, köszönöm! De látod, nem mindenki van ezzel így.

2017. jan. 29. 23:58
 332/355 A kérdező kommentje:
330, tízből kilenc feminista elküld a pitsába, ha azt mondod neki, hogy egy nő őmaga tehet arról, hogy verik.
2017. jan. 29. 23:59
 333/355 anonim ***** válasza:
91%
Nők és férfiak is letámadnának, akik nem hajandóak felelősséget vállalni magukért. Mindig kényelmesebb a másikat hibáztatni.
2017. jan. 30. 00:00
 334/355 A kérdező kommentje:

328, miért, szerinted az egy hasznos válasz volt? Látod, a 78%-os tudott tanácsot is írni, nem csam kekeckedni.

329, kösz, majd megnézem.

2017. jan. 30. 00:01
 335/355 anonim ***** válasza:
91%
Köszönöm a kedves szavaidat. Átérzem a helyzeted, de azért szívesen feneken billentenélek, hogy lépj már! Mire vársz? Hagyd a feministákat, hagyd a nane-t! Akár most is elkezdek albit keresni neked, ott biztonságban megnyugodhatsz, majd jöhet a következő lépés.
2017. jan. 30. 00:04
 336/355 A kérdező kommentje:

Ez az albérletes dolog is érdekes, mert azért nem olyan olcsók azok, nem mindenki engedheti meg magának, hogy egyedül béreljen egyet.

Kíváncsi lennék, hogy ha valós eset lenne, akkor is ilyen segítőkész lennél-e, de ha igen, akkor tiszteletem.

Viszont egy, mint mondtam, nem mindenki engedhet meg magának egy albérletet, kettő, nem mindenki így áll hozzá.

2017. jan. 30. 00:12
 337/355 anonim ***** válasza:
100%
Ökéntes vagyok egy lelki közösségben, igen segítenék. (Állatokon, emberekeb egyaránt) Egy szobát már 50 ezerért lehet bérelni. Szobatárssal olcsóbb. Ha van rendes munkahelyed, akkor megengedheted simán magadnak.
2017. jan. 30. 00:15
 338/355 A kérdező kommentje:

337, akkor oké. Tanácsot is adtál, köszönöm!

Ha mindenki így állna ehhez a kérdéshez, és nem kötnek belém már a kérdés felvetéséért, nem lett volna ebből ekkora vita.

2017. jan. 30. 00:20
 339/355 anonim ***** válasza:
94%

"A kérdező kommentje:

...

A kérdésből nem tudhattad biztosra, hogy csak elméleti, maximum sejthetted.

...

# 303/336 Időpont tegnap 20:15"

Ne strapáld magad, 78%-os, ez csak egy provokátor. Nem bántja senki, nincs szüksége semmilyen segítségre, csak a nővédő szervezetekről kívánja kifejteni, hogy diszkriminatívak és etikátlanok. Itt a másik kérdése is, gyönyörködj benne:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__82610..

Még az sem lehetetlen, hogy ő maga bántalmazó, és keres valakit. Ennél a kérdésnél a közepe táján elég rendesen elvesztette a fejét.

2017. jan. 30. 00:23
 340/355 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még mindig elég naiv vagyok, köszönöm a felvilágosítást!
2017. jan. 30. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!