Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
 341/355 A kérdező kommentje:

Igen, a kérdésből nem derült ki, az 1. válasz megírásakor még nem tudhattad biztosra, csak az utána következő írásaimból.

"Még az sem lehetetlen, hogy ő maga bántalmazó, és keres valakit."

Azt hittem, van határa a pofátlanságnak, de mikor látom, hog y az alapján, hogy érdekel, mit tehet egy férfi ilyenkor, már bántalmazónak tűnök... rájöttem, hogy nálad nincs.

2017. jan. 30. 00:27
 342/355 A kérdező kommentje:
Nyilván provokátor vagyok, hisz nem lehetek kíváncsi arra, hogy mit tehetnék, ha ilyen heyzetbe merülnék valamikor. Ez fel sem merül.
2017. jan. 30. 00:31
 343/355 A kérdező kommentje:

"nem ér fel hozzám a véleményed"

Kedves 78%-os, indiai bölcsességek szakértője, az ilyen hangnemről mit mondanak az inidiaiak? Bölcs emberre utal, igaz? :D

2017. jan. 30. 00:33
 344/355 anonim ***** válasza:
92%
Inkább a saját karakteredet építsd, ne másokban keresd a szálkát!
2017. jan. 30. 00:42
 345/355 A kérdező kommentje:
345, nem tudom, hogy esne neked, ha feltennél egy kérdést és lenne egy véleményed, egyesek pedig ahelyett, hogy tanácsot adnának, vitatkoznának esetleg, folyamatosan arrogáns megjegyzéseket tesznek. Mert engem zavar. Nem én kezdtem el sértegetni meg hülyézni. De mikor az egyikőjük már azzal gyanúsít, hogy bántalmazó vagyok...
2017. jan. 30. 00:53
 346/355 anonim ***** válasza:
91%
Okos enged😀
2017. jan. 30. 00:56
 347/355 A kérdező kommentje:
Ez nem indiai bölcsesség, ez egy rossz közhely. :)
2017. jan. 30. 01:00
 348/355 anonim ***** válasza:
92%

Na akkor itt egy indiai bölcsesség:"Az elme a legjobb barátja lesz annak, aki azt legyőzi, ám annak, aki nem képes felülkerekedni rajta, a legnagyobb ellenségévé válik."

"Aki legyőzte az elméjét, azt a nyugalom árasztja el. Az ilyen ember számára a boldogság vagy szenvedés, tisztelet vagy gyalázat nem különbözik egymástól."

Értsd, ahogy jónak látod.

2017. jan. 30. 01:08
 349/355 anonim ***** válasza:
87%
Most pedig távozom a fórumról, mert amit tudtam, megválaszoltam. Nimcs értelme nyomon követnem azt, ahogy egymást marjátok.
2017. jan. 30. 01:09
 350/355 A kérdező kommentje:

Ez azért már érdekesebb, mint az "okos enged". :) Azt rá lehet húzni olyan szituációkra is, amik nem igazak.

Amúgy buddhista vagy?

2017. jan. 30. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!