Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/355 anonim ***** válasza:
15%

"Nem. Nem.

Szokott nalam lenni sokkolo sokszor. Azt hasznalnam. De mindig van nalam olaj meg ongyujto. Meg egyeb finomsagok. Elegem van belole,h elfussak. Az ilyen szitukban annyira elborul az agyam,h tutira kicsinalnam vhogy. Ilyenkor nem latok a duhtol es leverem rajta az eddigi eletem osszes flusztraciojat.

N

A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.

# 15/16 Időpont ma 02:03"

Parancsolj. Ez ilyen kis virágszálakat neveltek a média b@×@kodással. Alkotmányt láttad, szerintem egyet értesz a bennefoglaltakkal. Az is benne van, hogy mindenki felelős a tetteiért, a honatya is aki tirpák a nőkkel, meg a rendőr is aki szerint akkor kell intézkedni ha vér folyik. Ezeket a mocskokat kell eltenni az útból, nem anblokk a férfiakat, meg lesokkolva felgyújtani őket.

2017. jan. 29. 04:29
 222/355 anonim ***** válasza:
77%
Ez honnan van?
2017. jan. 29. 04:33
 223/355 anonim ***** válasza:
4%
Aki bajban van, azt érdekli. Engem csak annyira érdekel mint amennyire titeket a nők egyenjogúsága. Döntsétek el, aztán ha jól szórakoztok, akkor ráhúzhatunk még 20 oldalt. A válaszaim között látni fogod, hogy nem siklottam el 16os válaszai felett, továbbá a véleményemet a hajléktalanszállókról. Mire vagy még kíváncsi ?
2017. jan. 29. 04:34
 224/355 anonim ***** válasza:
2017. jan. 29. 04:37
 225/355 anonim ***** válasza:
83%
És szerinted ez a "mi" "médiab..szakodásunk" miatt van, vagy mi? Nem olvastad az Édes Annát?
2017. jan. 29. 04:41
 226/355 anonim ***** válasza:
85%

"A válaszaim között látni fogod, hogy nem siklottam el 16os válaszai felett, továbbá a véleményemet a hajléktalanszállókról. Mire vagy még kíváncsi ?"

Tőled semmire. Ha a bántalmazó kapcsolatból menekülő nők százainak megfelel a hajléktalanszálló (ismét l. Index-cikk), akkor egy hasonló helyzetben lévő férfinak is meg kell, hogy feleljen. Az Alkotmányban is rögzített nemi egyenjogúság nevében.:-)

("Unblokk" pedig nem létezik. A kifejezés, amit használni akartál, az "en bloc".)

2017. jan. 29. 04:46
 227/355 anonim ***** válasza:
4%
1. Az 1926os évekbe már voltak nőjogi mozgalmak. 2. Média a médium szóbol ered közvetítő közeg. Az édes Anna esetében a közbetítő közeg az írott szó, jelenünkben digitalizált. 3. Nem olvastam, de egyrészt én is írhatok amit akarok, másrészt a jogi környezet lássuk már be, hogy nem ugyan az mint Kosztolányiék idejében.
2017. jan. 29. 04:49
 228/355 anonim ***** válasza:
4%
Anblokkot írtam, de oké. Te olvasni én pedig írni nem tudok.
2017. jan. 29. 04:51
 229/355 anonim ***** válasza:
16%
Az index cikket nem olvastam. A vita közepén említett anya-gyerek meg nőknek átmeneti otthonra utaltam, nem a hajléktalanszállókra. Úgy értettem, hogy férfiaknak is kéne ilyen intézmény egy férfijogi szervezet gondozásában.
2017. jan. 29. 04:56
 230/355 anonim ***** válasza:
71%

"1. Az 1926os évekbe már voltak nőjogi mozgalmak."

És?

" 2. Média a médium szóbol ered közvetítő közeg."

Köszönöm, ezzel magam is tisztában vagyok.:-)

" Az édes Anna esetében a közbetítő közeg az írott szó, jelenünkben digitalizált. "

Irreleváns megjegyzés.

"3. Nem olvastam, de egyrészt én is írhatok amit akarok, másrészt a jogi környezet lássuk már be, hogy nem ugyan az mint Kosztolányiék idejében."

Akkor természetesen nem is érted, miért említettem. A történet egy cselédlányról szól, akit a sorozatos megaláztatás, lelki bántalmazás odáig juttat, hogy megöli a gazdáit. Médiab..szakodás általi befolyásolás nélkül.:-) Tudom, nehéz felfogni annak, aki nem éli meg, hogy milyen indulatokat szíthat, ha valakit csupán női mivolta miatt semmibe vesznek, megaláznak, netán bántalmaznak, erőszakoskodnak vele. Ha érdekel, az én kezemben is volt már konyhakés, nem kenyérszeletelési céllal... Nem kellett használnom, így nem is tettem, és nem a büntetéstől való félelmem miatt. Bármelyik bíróság jogos önvédelemnek ítélte volna.

2017. jan. 29. 05:03
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!