Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
"Nem. Nem.
Szokott nalam lenni sokkolo sokszor. Azt hasznalnam. De mindig van nalam olaj meg ongyujto. Meg egyeb finomsagok. Elegem van belole,h elfussak. Az ilyen szitukban annyira elborul az agyam,h tutira kicsinalnam vhogy. Ilyenkor nem latok a duhtol es leverem rajta az eddigi eletem osszes flusztraciojat.
N
A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.
# 15/16 Időpont ma 02:03"
Parancsolj. Ez ilyen kis virágszálakat neveltek a média b@×@kodással. Alkotmányt láttad, szerintem egyet értesz a bennefoglaltakkal. Az is benne van, hogy mindenki felelős a tetteiért, a honatya is aki tirpák a nőkkel, meg a rendőr is aki szerint akkor kell intézkedni ha vér folyik. Ezeket a mocskokat kell eltenni az útból, nem anblokk a férfiakat, meg lesokkolva felgyújtani őket.
"A válaszaim között látni fogod, hogy nem siklottam el 16os válaszai felett, továbbá a véleményemet a hajléktalanszállókról. Mire vagy még kíváncsi ?"
Tőled semmire. Ha a bántalmazó kapcsolatból menekülő nők százainak megfelel a hajléktalanszálló (ismét l. Index-cikk), akkor egy hasonló helyzetben lévő férfinak is meg kell, hogy feleljen. Az Alkotmányban is rögzített nemi egyenjogúság nevében.:-)
("Unblokk" pedig nem létezik. A kifejezés, amit használni akartál, az "en bloc".)
"1. Az 1926os évekbe már voltak nőjogi mozgalmak."
És?
" 2. Média a médium szóbol ered közvetítő közeg."
Köszönöm, ezzel magam is tisztában vagyok.:-)
" Az édes Anna esetében a közbetítő közeg az írott szó, jelenünkben digitalizált. "
Irreleváns megjegyzés.
"3. Nem olvastam, de egyrészt én is írhatok amit akarok, másrészt a jogi környezet lássuk már be, hogy nem ugyan az mint Kosztolányiék idejében."
Akkor természetesen nem is érted, miért említettem. A történet egy cselédlányról szól, akit a sorozatos megaláztatás, lelki bántalmazás odáig juttat, hogy megöli a gazdáit. Médiab..szakodás általi befolyásolás nélkül.:-) Tudom, nehéz felfogni annak, aki nem éli meg, hogy milyen indulatokat szíthat, ha valakit csupán női mivolta miatt semmibe vesznek, megaláznak, netán bántalmaznak, erőszakoskodnak vele. Ha érdekel, az én kezemben is volt már konyhakés, nem kenyérszeletelési céllal... Nem kellett használnom, így nem is tettem, és nem a büntetéstől való félelmem miatt. Bármelyik bíróság jogos önvédelemnek ítélte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!