Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
179: A leszbikus nőkkel mit csinálnál, akiket megvert a barátnőjük? Ha már ennyire el kell különíteni Mindenkit, mert mindenki fél az egész nemtől, melynek 1 tagja bántalmazta.
NANE-hoz nem teheted, mert fél a nőktől, de FAFE-hoz se, mert a férfiak tőle. Hozzanak létre külön maguknak még egy ilyet?
Hozhatnak, de nem fogod fel még mindig, hogy egy nő egy másikat sem tud annyira bántani, mint egy férfi.
Mellesleg szerintem a FAFE-ban nem félnének a nőktől. De ezt sem fogod felfogni. Egy férfi meg tud ölni egy nőt. Átlagban. Ha a te birkózó feleséged megver, oké, félsz tőle, de egy 50 kilós 150 centis csajtól is félnél?
Most már direkt minden szart összehordasz, igaz? Túl férfias lenne beismerni, hogy ezt benézted. Megértem.
185, ezt a nők is megtehetik, akkor nincs is szükség menedékhelyre.
Arról van itt szó, hogy ha nőt vernek, akkor szegény, segítsünk neki, adjuk menedéket. Ez amúgy nagyon helyes.
Viszont ha férfiról van szó, akkor oldja meg magának, keressen albérletet, menjen hajléktalanszállóra, mit bánom én, kit érdekel?
"Nem ELLENED van a NANE, hanem a nőkért. Tessék felfogni, hogy ez nem rólad szól, hanem a bántalmazott nőkről."
Ezt kb. 20-szor leírtuk már neki, az előző kérdésében is, de még mindig nem fogja fel...Hihetetlen.
Egyébként hajlok rá, hogy ha sikerült valahogy megfűznie egy nőt, az lehet, hogy tényleg felpofozta már, amilyen fafejű, kiállhatatlan alak. Őszintén szólva meg is tudom érteni.
Mert a nő gyengébb, a faszi elveheti a pénzét, és azt a faszit, amelyik püföli az asszonyt, nem érdekli a gyereke.
Az, hogy ti férfiak nem álltatok össze megalapítani a FAFE-t, nem a NANE hibája.
"Mellesleg szerintem a FAFE-ban nem félnének a nőktől."
Az előbb még azt mondtad, oda se engednél nőket. Akkor legalább még következetes voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!