Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/355 anonim ***** válasza:
90%

"Mi van, ha az anyja bántotta, és a női hangtól fél?"

Ha az anyja bántotta, az nincs ott vele. Szerinted 3 éves gyerekek random megjelennek anyaotthonokban? Jézusom...

2017. jan. 29. 01:17
 162/355 anonim ***** válasza:
81%
159-160 nem ugyanaz, csak a % 74, de egyetértek a 159-el.
2017. jan. 29. 01:17
 163/355 anonim ***** válasza:
81%
jó kis provokatív kérdés :)))
2017. jan. 29. 01:20
 164/355 anonim ***** válasza:
84%

Állj már le. AKi ilyen intenzíven megy szembe az árral, az tuti nem hagyja, hogy egy nő leigázza.

Trollkodj máshol.

Igyál többet vagy kevesebbet, ezt nem tudom, döntsd el te.

Az biztos, hogy egy kiállhatatlan alak vagy, akit ez a veszély nem igazán fenyeget, mert ki jönne veled össze?

2017. jan. 29. 01:22
 165/355 A kérdező kommentje:

161, az anyja bántotta, és az apját is, mennének menedékhelyre, de nem engedik be, mert az apa férfi, a gyerek meg nem maradhat egyedül, tehát őt se. Akkor mi van?

Hajléktalanszállót ajánlottátok, de oda mindenki bejöhet, mi van, ha oda utánamjön a bántalmazó feleségem? Akkor mégse olyan biztonságos hely az.

2017. jan. 29. 01:23
 166/355 anonim ***** válasza:
87%

Nézd csak, kérdező, mit találtam neked:

[link]

Olvasgass, kedves. A honlap címe egyébként "Férfiak a férfierőszak ellen", megvan a következő kérdésed témája.:D

2017. jan. 29. 01:24
 167/355 A kérdező kommentje:
Tényleg, szembemegyek az árral, mert én sajnálom a bántalmazott férfiakat is és nőket is, míg ti csak a bántalmazott nőkkel vagytok empatikusak. Igaz, nagyon rossz ember vagyok. Tudom. :(
2017. jan. 29. 01:25
 168/355 anonim ***** válasza:
78%

"161, az anyja bántotta, és az apját is, mennének menedékhelyre, de nem engedik be, mert az apa férfi, a gyerek meg nem maradhat egyedül, tehát őt se. Akkor mi van? "

Az, hogy hazudsz.

"Hajléktalanszállót ajánlottátok, de oda mindenki bejöhet, mi van, ha oda utánamjön a bántalmazó feleségem? Akkor mégse olyan biztonságos hely az."

Majd a többi csövi segít megvédeni magad.

2017. jan. 29. 01:26
 169/355 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom ennek a jogi hátterét.

Bízz benne, hogy a többi férfi megvéd az asszonytól.

Gondolom, nem te leszel a FAFE alapítója, mert annyira nem érdekel, csak a nőknek akarsz beszólni. Aztán kivered a válaszokra, és elégedetten alszol.

Ez a legszomorúbb ebben. Hogy a valóságban leszarod azokat a férfiakat, akik családon belüli erőszakot szenvednek el. Csak kötözködni jöttél ide. Leszarod, kit ver meg a felesége.

2017. jan. 29. 01:26
 170/355 A kérdező kommentje:

Hazudok? Miért, lehetetlennek tartod? Akkor erről ennyit, lehetetlennek tartod, hogy egy anya bántsa a gyerekét, de egy apáról simán el tudod képzelni.

Mi lenne, ha elfogadnátok, hogy mindkét nem képviselői között vannak jó és rossz emberek, és nem úgy próbálnátok beállítani, hogy a nők általában jók, nagyon kis kivétellel, a férfiak meg erőszakosak kis kivétellel.

2017. jan. 29. 01:29
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!