Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/355 anonim ***** válasza:
80%
Nagyságrenddel több nő él kiszolgáltatott, bántalmazó kapcsolatban, és ez mélyreható társadalmi problémát okoz, részben az érintett nők száma, részben az ilyen családban élő gyerekek miatt. Ezért sokkal fontosabb probléma.
2017. jan. 29. 02:31
 202/355 A kérdező kommentje:

Az a durva, hogy semmi olyat nem írtam, hogy valamiben is kevesebb jogot kellene adni a nőknek, csak annyit, hogy ugyanannyi lehetőséget a bántalmazás ellen menekülő férfiaknak. Azt sem írtam, hogy helyes lenne nőket bántalmazni, mert nem is gondolom így, csak annyit írtam, hogy ugyanennyire fontos, hogy férfiakat se bántalmazzanak.

Ebből pedig sikerült összerakni, hogy beteg hímsoviniszta állat vagyok. :D

2017. jan. 29. 02:31
 203/355 A kérdező kommentje:

202, értem.

De 1 bántalmazott nő és 1 bántalmazott férfi az ugyanakkora probléma, igaz?

2017. jan. 29. 02:33
 204/355 A kérdező kommentje:
Amúgy mélyreható problémát okoz maga az erőszak. Itt is meg lehetne állni. Nem lenne muszáj felbontani nemekre. És akkor 220000 nő helyett beszélhetnénk mondjuk 250000 bátalmazott emberről, akit meg kell védeni.
2017. jan. 29. 02:35
 205/355 anonim ***** válasza:
70%
Szerinted?
2017. jan. 29. 02:36
 206/355 anonim ***** válasza:
21%

Nem alszom, csak dolgoztam kicsit közbe. A kérdés dióhéjban ez volt "Megagyalt a csajom, nincs hova mennem, mert csak nőket fogadó intézményeket találtam. Segítenétek?"

Aztán jöttek a válaszok, hogy miért nem tud egy nő férfit verni, provokatív kérdés, tanuljon harcművészetet, szombat esti troll. Ez csak az első oldal. A kérdező ezekre reagált, így jutottunk a nane, cigány, zsidó, fafe meg nemtudom mihez. Holott a válasz erre a kérdésre annyi lett volna, hogy igen ide mehet (link)/férfiaknak külön nincs ilyen, hajléktalanszálló, vagy oldja meg. Olvassatok vissza. Ehez képest nekiálltok kekeckedni, meg szétkapni a kérdezőt. Nem a kérdés volt provokatív, ti voltatok azok.

2017. jan. 29. 02:39
 207/355 anonim ***** válasza:
88%

De nem tudod felfogni, hogy a mindenki mindenkiértbe a nők nem akarnának menni?

Neked jó, hogy csajszikák közt lehetsz, de a nők félnek, nem érted meg? Sebzett oroszlánt nem zárhatsz a sebzett antilopok közé.

2017. jan. 29. 02:42
 208/355 anonim ***** válasza:
74%
Azt is tegyük hozzá, hogy ha élesbe menne a dolog, a f@xi már megfagyott volna, mert még mindig nem tudja hova a rákba menjen. Szerencse, hogy még soha nem függött az életem a gyk-tól :D
2017. jan. 29. 02:43
 209/355 A kérdező kommentje:
206, mi szerintem, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, mert nem egyértelmű az eddigi válaszok alapján. 1. válaszoló szerint pl. hülye vagyok, hogy egyáltalán eszembe jutott ilyesmi, hogy egy nő egy férfit bántson.
2017. jan. 29. 02:44
 210/355 A kérdező kommentje:

De nem tudod felfogni, hogy a mindenki mindenkiértbe a nők nem akarnának menni?

Ok, és mondtad, hogy én mennyire rossz ember vagyok, hogy mégis odamennék megijeszteni őket. De ők jó emberek, ha nem érdekli, hogy bántalmaztak engem is, rajtam nem akarnak segíteni, azt akarják, hogy ne lehessek ott, csak mert egy velem egynemű ember bántotta őket, akihez nekem semmi közöm?

2017. jan. 29. 02:46
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!