Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová menekülhet egy férfi, ha...

Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?

Figyelt kérdés
Beírtam a Google-be, hogy "családon belüli erőszak menedékhely", és rákattintottam néhány találatra, de mindegyiknél írta, hogy "nők és gyermekek számára". Tudtok olyan helyeket, ahova férfi is mehet?

2017. jan. 28. 19:59
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/355 anonim ***** válasza:
86%
Aki retteg (én is rettegtem, nő vagyok), az rögtön lép, nem panaszkodik. Igen, azonnal elköltöztem. Egy szoba ára nem egy egetrengető kiadás.
2017. jan. 29. 01:58
 192/355 anonim ***** válasza:
73%
Én csak poénból írok, igaz, csak azt, amit egyébként is gondolok, de ez egy TROLLL!!!!!!
2017. jan. 29. 02:00
 193/355 A kérdező kommentje:

Mert a nő gyengébb, a faszi elveheti a pénzét, és azt a faszit, amelyik püföli az asszonyt, nem érdekli a gyereke.

Nem érdekelnek a kivételek, tudom! Tényleg, többször erősebb a férfi. De ez nem azt jelenti, hogy a kivételekre 0 figyelmet kell fordítani, oldják meg őm ahogy akarják.

2017. jan. 29. 02:01
 194/355 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom a párodat😐
2017. jan. 29. 02:02
 195/355 A kérdező kommentje:
Akkor most FAFE-hoz mehessenek nők vagy ne? :D Én amúgy azt mondom, hogy legyen MAME (Mindenki Mindenkiért) és mehessen mindenki.
2017. jan. 29. 02:03
 196/355 A kérdező kommentje:
Én vagyok troll? Az ilyen "Sajnálom a párosat"-féle megjegyzések meg nem trollkodások, igaz? Azok a kérdésre adott válaszok.
2017. jan. 29. 02:04
 197/355 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj, én érzelmi és fizikai erőszaknak voltam kitéve, egyáltalán nem volt erőm gondolkodni, pláne nem ilyeneken, ami neked problémát okoz. Ameddig itt csüngtél a neten, már simán szállást kaphattál volna barátoknál. Én tudom milyen rettegni, időm/kedvem sem volt ennyit netezni. Hanem megoldást kerestem.
2017. jan. 29. 02:07
 198/355 anonim ***** válasza:
95%

"Viszont ha férfiról van szó, akkor oldja meg magának, keressen albérletet, menjen hajléktalanszállóra, mit bánom én, kit érdekel?"

[link]

"ma nagyjából 220 ezer nő él olyan kapcsolatban Magyarországon, ahol a partnere bántja."

Szerinted van ennyi hely az anyaszállásokon, átmeneti otthonokban? Ez csak a nők száma, a gyerekeket még figyelembe se vettük. Mit gondolsz, mit csinálnak azok a nők, akik nem férnek be? Szerinted egyetlen bántalmazott nő sem menekül albérletbe, vagy a szüleihez, rokonhoz, baráthoz, végső esetben hajléktalanszállóra? Vagy veszíti el a gyerekeit, mert nincs hova vinnie őket, és gondozásba kerülnek??

Töröld le a krokodilkönnyeidet, cseszd meg. Hol van ettől a mértékű problémától az a néhány pasi, akit bántanak otthon? Igen, sajnálatraméltók, de messze nem jelentenek akkora léptékű gondot, amit az állami szervek ne tudnának kezelni. És ha érdekel, számomra összehasonlíthatatlanul fontosabb a bántalmazott, tönkretett anyák és gyerekeik sorsa, még akkor is, ha szerinted ez diszkrimináció. Minden tiszteletem azoké, akik tesznek értük, és mélységesen megvetem azt, aki mondvacsinált hülyeségekkel belerúg ezekbe a szervezetekbe, a cipőm talpát sem törölném beléd.

2017. jan. 29. 02:20
 199/355 A kérdező kommentje:
Azért fontosabb a nők ügye számodra, mert több nőt bántalmaznak, vagy egy nő ügyét is fontosabbnak tartod egy férfiénál?
2017. jan. 29. 02:22
 200/355 anonim ***** válasza:
82%
Te beteg vagy. Nem csodálom, hogy kinyílt a bicska az asszony zsebében.
2017. jan. 29. 02:27
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!