Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
Mert a nő gyengébb, a faszi elveheti a pénzét, és azt a faszit, amelyik püföli az asszonyt, nem érdekli a gyereke.
Nem érdekelnek a kivételek, tudom! Tényleg, többször erősebb a férfi. De ez nem azt jelenti, hogy a kivételekre 0 figyelmet kell fordítani, oldják meg őm ahogy akarják.
"Viszont ha férfiról van szó, akkor oldja meg magának, keressen albérletet, menjen hajléktalanszállóra, mit bánom én, kit érdekel?"
"ma nagyjából 220 ezer nő él olyan kapcsolatban Magyarországon, ahol a partnere bántja."
Szerinted van ennyi hely az anyaszállásokon, átmeneti otthonokban? Ez csak a nők száma, a gyerekeket még figyelembe se vettük. Mit gondolsz, mit csinálnak azok a nők, akik nem férnek be? Szerinted egyetlen bántalmazott nő sem menekül albérletbe, vagy a szüleihez, rokonhoz, baráthoz, végső esetben hajléktalanszállóra? Vagy veszíti el a gyerekeit, mert nincs hova vinnie őket, és gondozásba kerülnek??
Töröld le a krokodilkönnyeidet, cseszd meg. Hol van ettől a mértékű problémától az a néhány pasi, akit bántanak otthon? Igen, sajnálatraméltók, de messze nem jelentenek akkora léptékű gondot, amit az állami szervek ne tudnának kezelni. És ha érdekel, számomra összehasonlíthatatlanul fontosabb a bántalmazott, tönkretett anyák és gyerekeik sorsa, még akkor is, ha szerinted ez diszkrimináció. Minden tiszteletem azoké, akik tesznek értük, és mélységesen megvetem azt, aki mondvacsinált hülyeségekkel belerúg ezekbe a szervezetekbe, a cipőm talpát sem törölném beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!