Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
"míg ti csak a bántalmazott nőkkel vagytok empatikusak."
És még idióta is végtelenül a kérdező.
Mennyi itt az empátia? http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Vagy ezt is te írtad ki?
Ez a legszomorúbb ebben. Hogy a valóságban leszarod azokat a férfiakat, akik családon belüli erőszakot szenvednek el. Csak kötözködni jöttél ide. Leszarod, kit ver meg a felesége.
Egyre viccesebb ez. Minden hozzászólásodból az jön le, hogy te sz rod le őket. Erre ezt is rám akarod kenni. :D
171
Ez hogy jön ide? Nem, nem én írtam ki, de sajnálom a kérdezőt.
"Mi lenne, ha elfogadnátok, hogy mindkét nem képviselői között vannak jó és rossz emberek, és nem úgy próbálnátok beállítani, hogy a nők általában jók, nagyon kis kivétellel, a férfiak meg erőszakosak kis kivétellel."
Ez el van fogadva. Itt azzal van a baj, hogy egy nőknek fenntartott helyre akar menni a faszi, leszarva, hogy mindenki másnak rosszat tesz ezzel.
Nem jobbak a nők egyáltalán. De a NANE bántalmazott nőknek van fenntartva, akkor tessék őket hagyni bántalmazott nőkkel foglalkozni. Az állatmenhelyek sem vesznek be magára hagyott csecsemőket, és sorolhatnám.
175
Egy állat és egy csecsemő között teljesen más, sokkal nagyobb különbségek vannak, mint egy férfi és egy nő között.
"168, viccet csinálsz ebből? Ez tényleg ilyen poénos, ha egy férfit bántalmaznak? Az a baj, hogy nem veszitek komolyan. "Á, nő férfit bántalmaz? Ugyan!""
Nem vicceltem. Ezt az érzelmi manipulációt meg sürgősen felejtsd el, már megmutattad a valódi arcodat az agresszív követelőzéssel, cigányozással, zsidózással. Nem kell eljátszani a nagyhalált csak azért, mert az egyetlen támogatód elment aludni.:-)
"Neki is azt mondanátok, hogy be ne tegye a lábát a menedékhelyekre, mert a nők félnek tőle?"
Igen.
És ha kék-zöldre vert nő akarna a FAFE-ba bemenni, neki is azt mondanám, hogy ne, ne veszélyeztesse mások biztonságérzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!