Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
"Az az álláspont viszont felháborító számomra, amit valamelyikőtök írt, hogy az se baj, ha nem segítenek egyáltalán, mert az nem az ő dolguk."
Basszus, nem is az ő dolguk, értsd már meg, ember! Nyilván nem fogják lecsapni a telefont, valszeg ugyanúgy elmondják a cselekvési lehetőségeket, aztán kap az illető javaslatot, hogy hova tud fordulni. Nem fognak kidobni egy kékre-zöldre vert, félig megfojtott nőt a gyerekeivel együtt az utcára, hogy neked ne kelljen hajléktalanszállóra menned, mert az derogál, b+. Ha nem vagy képes még mindig felfogni, hogy VAN megoldás neked is, amit a NANE vagy a többi, szállást működtető szervezet csinál, az meg egy másik, PLUSZ lehetőség elsősorban nőknek, anyáknak és gyerekeiknek, akkor tényleg komplett hülye vagy, már bocs.
Biztos láttátok ezerszer a Nincs kettő négy nélkül-t.
A kérdezőről az jut eszembe, amikor Tango az étteremben nem az üres asztalhoz akar leülni, hanem ahol a fiúk ülnek.
"De én azt az asztalt akarom."
Ha én is bántalmazott lennék, akkor azért mennék oda, mert az egy bátalmazott emberek számára fenntartott hely, és tudtommal törvényellenes és etikátlan is nem szerint megkülönböztetni az embereket.
Te vagy nagyon hülye, utolsó? Hol írtam olyat, hogy ha nincs hely, rakják ki a nőt? Hol? Milyen jogon adsz a számba olyat, amit nem mondtam? Én azt szeretném, hogy ugyanannyi jogom legyen odamenni, és ne diszkriminálja ak csak mert péniszem van. Nem, olyat nem is írtam és nem is akarok, hogy többletjogaim legyenek és dobjanak ki egy nőt, ha nincs már hely.
Milyen kisgyerekeket? Mondtam, ha nincs hely, ne vegyenek fel, nem akarok senkit, kisgyereket se kitenni egy férfi miatt.
Te viszont leszarod a férfiakat, igaz? Mert ha van hely, akkor se engednéd be őket.
Én nem szarom le a férfiakat, de amikor nem nekik való helyre akarnak menni, a pofám leszakad.
Ha van is hely, AZ OTTANI NŐK ÉS GYEREKEK NEM ÉREZNÉK MAGUKAT BIZTONSÁGBAN A JELENLÉTED MIATT.
Az a hely NEM NEKED lett alapítva. Nem is ELLENED, de nem is NEKED. MÁSOKNAK. Nem te vagy a világ közepe. Nehéz, tudom, de ez van.
Holnap ha felkelsz, hívd fel a haverjaidat, kezdd el tervezni a NANE férfi változatát. Nőket kizárva. Megsúgom, úgysem akarnának odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!