Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
"Feltettem egy kérdést, kérdező. Tudsz ilyen horderejű problémát mondani, ami miatt törvényesen bejegyeztethető lenne ez a szervezet?"
118-as válaszban leírtam.
"Legyen cigány zsidó helyett és akkor lopás, abból is az, mikor bemásznak a kertedbe, és elvisznek 1-2 dolgot. Na most megalakulna egy szervezet, bemenne egy cigány, hogy tőle ks loptak, de elküldenék. Korrekt?"
Maradjunk az eredetinél. Elvégre te hoztad fel, nem én.:-)
"118-as válaszban leírtam."
Még nem. A másikra sem válaszoltál.
125, mi az, hogy még nem? Nem látod a választ? Vagy teszed a hülyét?
Milyen eredeti felvetés? Az volt az eredeti, hogy mi lenne, ha a nők helyett egy másik csoporttal csinálnánk egy ilyet. A másik csoport mindegy hogy mi, és a nemcigányokkal jutott eszembe leghamarabb egy példa.
Az ilyen betörünk és udvarról lopunk bűncselekményeket 90%-ban cigányok köetik el. Megalakulna egy szervezet, akik megvédenének ettől: akihez gyakran betörnek, annak elbújnak a kertjében, és mikor jön a betörő, elkergetik, de úgy, hogy többet a ház közelébe se merjen menni. Persze, ezt most 2 perc alatt találtam ki, de jobban ki lenne dolgozva. Menne a szervezethez egy cigány, de elküldenék, mert ők a nemcigányokat védik a cigányoktól? Etikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!