Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
"Csak egy kérdés: Ha én létrehozok egy magyarokat védő szervezet, ahova azok a magyarok jöhetnek, akiket kiraboltak, jön egy kirabolt zsidó/cigány, én meg elküldöm azzal az indokkal, hogy ő zsidó/cigány, én meg magyarokon akarok segíteni, az teljesen etikus, és fel sem merül, hogy amellett, hogy az tényleg tisztelendő, hogy segítek, az viszont megvetendő, hogy diszkriminálom azokat, akiknek?"
Erre a balfék kártyára már válaszoltak a másik kérdésedben, találj ki valami újat, te szerencsétlen.:-) Nem "valaki írta", hogy segítenek pasiknak is - bár erre igen-igen ritkán van igény -, hanem belinkeltek konkrét esetet ÉS szálláshelyet is. Innentől kezdve teljesen fölöslegesen túráztatod magad. Viszont szeretném, ha belinkelnél KONKRÉT civil szervezetet, amely a bántalmazott férfiak megsegítésére alakult, ÉS esetet is, amikor nőkön segítettek, szállást is biztosítva nekik.
#97: Könnyű mondani, hogy ne meneküljön a saját lakásából, de ha egy 90 kilós pasi fojtogat, üt, és ezt egy nő akár évekig elviseli, szerinted abban a helyzetben van, hogy ő dobja ki a pasit a lakásból?
Persze te vagy én, meg sokan, nem jutnánk idáig, de aki igen, az nem abban a helyzetben van, hogy ezt kezelje, hiszen addigra már a lelkét és minden önbizalmát lerombolták. Az nem úgy megy, hogy kidobja a pasit, mert akkor az első esetnél kidobta volna.
Igen, az ilyen emberek, akár nő, akár férfi, pszichésen nem egészségesek, egy speciális lelki alkat kell, hogy ez megtörténjen.
"Egyébként a kommentelők, akik között gondolom sok nő is van, azoktól azt kérdezném, hogy amiket hozzávágtatok eddig a kérdezőhöz nem véletlenül az áldozat hibáztatása."
Szó nincs áldozatról a kérdező esetében. Olvasd el az előző kérdését is.
Az abortusz hogy jön ide? Azzal érvelj, ami a témához tartozik.
"nemcsak férfi, de nőellenes is vagy."
LOL
Tudsz még lejjebb menni :)
Fogd már fel, hogy ezt nők hozták létre magunka.
Férfiak is megtehetik.
Te tényleg ilyen gyengeelméjű vagy????
TROLLLOLÓ
Na inkább iszom egy koktélt.
"Ha valaki kritizálni mer, hogy náci vagyok, akkor meg azt mondom neki, hogy ha nem tetszik, alapítson magának egy zsidósegítő szervezetet, és örüljön, hogy én legalább segítek.
Korrekt?"
Vágj bele. Tüntesd fel egyértelműen a szervezet nevében is, hogy miről szól, érdeklődéssel várom. Bár talán hasznosabb lenne mégiscsak a FAFE létrehozásába fektetni az energiádat, ha valóban a szíveden viseled a bántalmazott férfiak sorsát, nemcsak provokálni akartál.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!