Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
"Egy hímsoviniszta alak."
Melyik kijelentésem alapján vagyok hímsoviniszta? Idézd, kérlek!
"Mondjuk a Kék osztrigába menekülhet. Egy férfit hogy verhet meg a felesége ? Ha Padödő kaliberű az asszony, akkor megértem."
Meg a több idióta vélemény...b..sszátok meg mind.
Férfit is bántalmazhatnak ugyanúgy! Lelkileg is és testileg is, vannak elég keményen pszichopata és más mentális betegséggel megáldott nők (tapasztalatból beszélek, most is van két olyan ismerősöm is, akiknél kb. már Stockholm-szindróma alakult ki, egyiken mostanában próbálunk segíteni)...és mivel sajnos ez a közvélekedés (főleg férfiaktól), hogy férfit nem érhet erőszak, az áldozatok még jobban szégyellik magukat.
Simán rá lehet kérdezni nőszervezeteknél is, sőt volt eset, hogy feminista csoport segített a bántalmazott férfinak, mert senki más nem vette komolyan.
Itt pedig cikk:
"Sokan azt írják, hogy csak ott kell hagyni, ennyi az egész. Ha egy nőt bántalmaznak, akkor is annyit írnátok, hogy "ott kell hagyni, ennyi az egész, mit kell ezen annyit problémázni"?"
Számtalan ilyen kérdésre válaszoltam már korábban, és igen, az az első, hogy lépjen ki a bántalmazó közegből. Ezenkívül leírom a rendőrség, látlelet, ügyvéd, távoltartási végzés opciókat, és belinkelem a NANE oldalt. Hála Istennek, meg azoknak, akik létrehozták és működtetik, hogy létezik, nagy szükség van rá. Ellentétben a FAFE szervezettel, annak az esetleges tevékenységét ugyanis tökéletesen megoldja az állam, függetlenül attól, hogy 99,9 vagy 95%-ban határozzuk-e meg a családon belüli erőszak férfi elkövetőinek arányát.:-)
"Ha egy nőt bántalmaznak, akkor is annyit írnátok, hogy "ott kell hagyni, ennyi az egész, mit kell ezen annyit problémázni"?
"
Igen, akkor is ezt írjuk:
Pl éppen ma: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Nem, valóban nem röhögik ki? Csak épp ilyeneket kapnak:
"Probalom sajnalni az ilyen noket, mint te, de egyszeruen nem megy, mert a sajat ostobasaguk juttatja oket oda ahova, amikor a nedvesedesuket kovetve osszeadjak magukat mindenfele alja alakkal, aztan meg idejonnek panaszkodni."
És ez még egy viszonylag lightos megjegyzés, ennél sokkal bunkóbbakat is olvastam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!