Hová menekülhet egy férfi, ha bántalmazza és fenyegeti őt a barátnője/felesége?
Ha a NANE tényleg segít ilyen esetben, akkor ez is jó tanács, köszönöm.
Amúgy van valakinek tapasztalata velük, hogy tényleg, biztosan segítenek férfiakon is?
"Na jól van, neked semmi sem jó. Tanácsokat adunk, de csak kifogásokat keresel."
2-3 válaszoló adott normális tanácsot, nekik köszönöm, a többiek viszont csak belém kötöttek.
"Válj el/ szakíts!"
És ha a nő megfélemlíti a férfit? "Ha elválsz/szakítasz, megverlek/nem láthatod a gyerekeidet stb."
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__82610..
No, megtaláltam. Ha valakinek van gyomra hozzá, olvassa végig, nekem mára elég volt ebből.
Amúgy, kérdező: szeretem és becsülöm a tisztességes, értelmes férfiakat, unalmas és szürke lenne ez a világ nélkülük. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy egyik sem tett volna fel ilyen aljasan provokatív kérdéseket, némelyik kommentedről nem is beszélve.
"akit fenyeget a felesége, az alapítson egy FAFE szervezetet?"
Nem is rossz ötlet. Miért ne lehetne?
Sokkal több nőt bántalmaznak, mint ahányan anyaotthonba tudnak menni. A legtöbben nem mernek lépni. Az anyaotthon csak a jéghegy csúcsa. Annál is kevesebb.
A felettem lakó nőt hetente veri a férje. Nem lépett ki 2 éve, mióta itt lakom.
Tudsz menni:
- rokon, ismerős
- hajléktalanszálló
- vagy simán csak elköltözöl
Ha ennyire gondját viseled a bántalmazott férfiak sorsát, minden irónia nélkül írom, igen, alapíts egy menedékházat nekik, FAFE néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!