Undorodom a férjemtől-helyre lehet még hozni a dolgokat?
Jó páros vagyunk,3 éve házasok,6 éve együtt.Minden rendben volt egészen a múlt hétig.Szeretője van.Ez biztos.Kiderült,hogy 2 kártyás telefonja van.A másik számról csak 1 irányba indított hívást,mindig olyan időpontban ,amikor én dolgoztam.Erről a számról én nem tudtam.A másik számot felhívtam egy utcai fülkéből,egy nő volt az,fiatal a hangja.A tudakozóból a címét is megtudtam és kész őrültség,de elmentem a házához a barátnőmmel(butaság szabadságot kivenni ezért,de tudnom kellett...)Ki jelent meg?Az én férjem.A másik nővel ölelkeztek,megfogta a fenekét is.Utána bementek a házba.Egy világ omlott össze bennem.Nem bírom elviselni,hogy hozzám érjen azután a r... után.Hogy képes a szemembe hazudni? Ráadásul ugyanolyan kedvesen viselkedik velem,mint előtte.Mióta tarthat ez?Hogy nem vettem észre?
Nem tudom mit csináljak.Mentsem meg a házasságom?Ahhoz valahogy túl kellene lépnem a dolgon és megint kívánnom testileg is,h ne ahhoz a k...hoz járjon.Megalázó!
Vagy mondjam el neki? Azzal sem segítek magamon,ha eltávolodik.
Hogy legyek most okos?Szeretnék megint buta feleség lenni és nem tudni a férjem ügyeiről.Sokat sírok, teljesen a padlón vagyok.Egy barátnőm tudja, a többiek nem ,a családom sem.Nem akarom,hogy mások sajnáljanak.
Biztos hogy enm egyszeri eset, szerintem hónapok óta csal, minek vett volna új számot, ha egyszeri dolog
sajnállak
Hát ha nekem ezt tenné a férjem,akkor eszem ágában sem lenne hogy visszahódítsam a hölgyikétől az biztos.Egyáltalán a férfiakat sem értem hogy miért kell ilyeneknek lenniük :(
Az a fura h titokban tudod tartani h tudsz róla,én biztos igaz hogy mikorra hazaért volna kidobáltam volna a cuccait,vagy én pakoltam vna össze és mentem vna el.Velem ne akarjon rendbehozni semmit egy ilyen pö.cs
Nincs gyerek.Mostanában terveztük.Nődokinál is voltam, szedem a terhesvitamint és leálltam a tablettával(1-2 hónap kell még,hogy kitisztuljon).Ő is akarta, pl mutogatta az egyik hipermarketben is "ha fiú lesz,akkor megveszem ezt neki".
A szex is rendben volt.Mondjuk volt amikor nem működött neki(ami előtte sosem volt!!!),de a stresszre fogtam.Napi egyszer mindig összebújtunk,ha volt rá idő.Szombat délután pedig csak egymást kényeztettük-ez szokás nálunk.Ezért nem is értem.Nem unalmas, kipróbálunk új dolgokat is,látszólag élvezi,hogy velem lehet.
A csaj szerintem tudhatja-esküvői képek és "házas" felírat virít kint a férjemnél egy közösségi oldalon.Nyílt titok,hogy együtt vagyunk.Nem a 4fal között élünk,eljárogatunk szórakozni is.Az is feltünhetne a csajnak,hogy munkán után hozzám jön haza, hétvégén velem szokott lenni(ok,vasárnap délután nem,mert olyankor ő a barátaival,én a barátnőkkel vagyok).A barátai sem viselkednek furán.A csajnak feltűnő lehet,hogy nem mutatja be senkinek.
Nem akarom átengedni annak a csajnak.Ha kidobom,akkor lehet hogy kihasználná a csaj.Erre vár-nem?
Szia!
Hát, szemét egy helyzet, az biztos.
Én is beszélnék a csajjal. Lehet, hogy nem is tudja, hogy a "barátja" nős. Egy gyűrűt simán le lehet húzni, és eltenni. Így ne ítélj elsőre, ettől még nem r... és nem k...
Ha viszont tudott rólad, más a helyzet. Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Ha személyesen nem is, de telefonon beszélnék vele. Jobb a tiszta helyzet. Ez alapján döntenék a következő lépésről.
Az a legrosszabb, hogy a bizalmad ingott meg teljesen. Ha nem tudod feldolgozni a történteket, mindig keresni fogod a jeleket, hogy van-e barátnője vagy sem.
Én mindenképp burítanám a bilit, és kérdőre vonnám. Ha nem szeret, és menni akar, akkor előbb vagy utóbb megteszi. De NE játszon más érzelmeivel, mert nem fear. Vagy legyen mellettem 100%-ig, vagy nyitva az ajtó.
Amíg nem beszélted, sírtad ki magadból, nem lesz jobb, nem fogod kívánni.
Ja,és gondolom, ő is rá fog jönni, hogy vmi bánt. Kisírt szemek, tőmondatok, nem nézel a szemébe, fogyni kezdesz stb. Jobb a tiszta helyzet.
Minden jót!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!