Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorodom a férjemtől-helyre...

Undorodom a férjemtől-helyre lehet még hozni a dolgokat?

Figyelt kérdés

Jó páros vagyunk,3 éve házasok,6 éve együtt.Minden rendben volt egészen a múlt hétig.Szeretője van.Ez biztos.Kiderült,hogy 2 kártyás telefonja van.A másik számról csak 1 irányba indított hívást,mindig olyan időpontban ,amikor én dolgoztam.Erről a számról én nem tudtam.A másik számot felhívtam egy utcai fülkéből,egy nő volt az,fiatal a hangja.A tudakozóból a címét is megtudtam és kész őrültség,de elmentem a házához a barátnőmmel(butaság szabadságot kivenni ezért,de tudnom kellett...)Ki jelent meg?Az én férjem.A másik nővel ölelkeztek,megfogta a fenekét is.Utána bementek a házba.Egy világ omlott össze bennem.Nem bírom elviselni,hogy hozzám érjen azután a r... után.Hogy képes a szemembe hazudni? Ráadásul ugyanolyan kedvesen viselkedik velem,mint előtte.Mióta tarthat ez?Hogy nem vettem észre?

Nem tudom mit csináljak.Mentsem meg a házasságom?Ahhoz valahogy túl kellene lépnem a dolgon és megint kívánnom testileg is,h ne ahhoz a k...hoz járjon.Megalázó!

Vagy mondjam el neki? Azzal sem segítek magamon,ha eltávolodik.

Hogy legyek most okos?Szeretnék megint buta feleség lenni és nem tudni a férjem ügyeiről.Sokat sírok, teljesen a padlón vagyok.Egy barátnőm tudja, a többiek nem ,a családom sem.Nem akarom,hogy mások sajnáljanak.

2010. ápr. 22. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy enm egyszeri eset, szerintem hónapok óta csal, minek vett volna új számot, ha egyszeri dolog

sajnállak

2010. ápr. 22. 13:46
 12/72 anonim ***** válasza:
100%
baba?
2010. ápr. 22. 13:48
 13/72 anonim ***** válasza:
88%

Hát ha nekem ezt tenné a férjem,akkor eszem ágában sem lenne hogy visszahódítsam a hölgyikétől az biztos.Egyáltalán a férfiakat sem értem hogy miért kell ilyeneknek lenniük :(

Az a fura h titokban tudod tartani h tudsz róla,én biztos igaz hogy mikorra hazaért volna kidobáltam volna a cuccait,vagy én pakoltam vna össze és mentem vna el.Velem ne akarjon rendbehozni semmit egy ilyen pö.cs

2010. ápr. 22. 13:48
 14/72 anonim ***** válasza:
87%
Én a következőt csinálnám: Elmegy dolizni a férjed, nagyjából ebédidő környékén elmégy a szerető lakásához, és ha megjelenik a férjed, felhívod, vmi kis sz.ság miatt, hogy megkérdezd róla. Aztán kérdezz rá, hogy jól van-e meg nehéz-e a munka, most-pihen-e? Biztos kedves lesz. Akkor hirtelen megmondanám, hogy az jó, mert itt vagyok 30 méternyire tőled, szívem.- és kiintegetnél az autóból. Na, az lenne az igazi lelepleződés!!
2010. ápr. 22. 13:49
 15/72 anonim válasza:
100%
Nehéz helyzet. Én csak azt tudom tanácsolni, tedd amit a szíved diktál. Dobd ki, vagy bocsáss meg! Az biztos, hogyha együtt maradtok sose fogod elfelejteni. De ne probálkozz a megcsalás gondolatával, mert az nem vezet semmire. Akkor te is olyanná válsz mint ő.
2010. ápr. 22. 13:50
 16/72 A kérdező kommentje:

Nincs gyerek.Mostanában terveztük.Nődokinál is voltam, szedem a terhesvitamint és leálltam a tablettával(1-2 hónap kell még,hogy kitisztuljon).Ő is akarta, pl mutogatta az egyik hipermarketben is "ha fiú lesz,akkor megveszem ezt neki".

A szex is rendben volt.Mondjuk volt amikor nem működött neki(ami előtte sosem volt!!!),de a stresszre fogtam.Napi egyszer mindig összebújtunk,ha volt rá idő.Szombat délután pedig csak egymást kényeztettük-ez szokás nálunk.Ezért nem is értem.Nem unalmas, kipróbálunk új dolgokat is,látszólag élvezi,hogy velem lehet.

A csaj szerintem tudhatja-esküvői képek és "házas" felírat virít kint a férjemnél egy közösségi oldalon.Nyílt titok,hogy együtt vagyunk.Nem a 4fal között élünk,eljárogatunk szórakozni is.Az is feltünhetne a csajnak,hogy munkán után hozzám jön haza, hétvégén velem szokott lenni(ok,vasárnap délután nem,mert olyankor ő a barátaival,én a barátnőkkel vagyok).A barátai sem viselkednek furán.A csajnak feltűnő lehet,hogy nem mutatja be senkinek.

Nem akarom átengedni annak a csajnak.Ha kidobom,akkor lehet hogy kihasználná a csaj.Erre vár-nem?

2010. ápr. 22. 13:54
 17/72 anonim válasza:
100%

Szia!

Hát, szemét egy helyzet, az biztos.

Én is beszélnék a csajjal. Lehet, hogy nem is tudja, hogy a "barátja" nős. Egy gyűrűt simán le lehet húzni, és eltenni. Így ne ítélj elsőre, ettől még nem r... és nem k...

Ha viszont tudott rólad, más a helyzet. Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Ha személyesen nem is, de telefonon beszélnék vele. Jobb a tiszta helyzet. Ez alapján döntenék a következő lépésről.

Az a legrosszabb, hogy a bizalmad ingott meg teljesen. Ha nem tudod feldolgozni a történteket, mindig keresni fogod a jeleket, hogy van-e barátnője vagy sem.

Én mindenképp burítanám a bilit, és kérdőre vonnám. Ha nem szeret, és menni akar, akkor előbb vagy utóbb megteszi. De NE játszon más érzelmeivel, mert nem fear. Vagy legyen mellettem 100%-ig, vagy nyitva az ajtó.

Amíg nem beszélted, sírtad ki magadból, nem lesz jobb, nem fogod kívánni.

Ja,és gondolom, ő is rá fog jönni, hogy vmi bánt. Kisírt szemek, tőmondatok, nem nézel a szemébe, fogyni kezdesz stb. Jobb a tiszta helyzet.

Minden jót!

Üdv!

2010. ápr. 22. 13:57
 18/72 anonim ***** válasza:
78%
és ha kihasználja a csaj, Téged miért zavar? 2 hónap múlva majd visszakullog hozzád. Valami olyasmit érzek a soraidból, hogy nehogy a szeretőé legyen már , mert ő az ENYÉM. De ez inkább birtoklási vágy. Ha megtette ezt a férjed , egy kicsit sem szabad bízni benne, meg nyavajogni hogy "jajj szegény" miközben meg átveri a fejedet?!
2010. ápr. 22. 13:58
 19/72 anonim ***** válasza:
84%
Azért majd írd meg hogy döntöttél és mi lett!
2010. ápr. 22. 13:59
 20/72 anonim ***** válasza:
68%
Ki az aki lepontoz?? A szembesítés nem a legjobb módszer? vagy akkor otthon mondja meg tud mindenről, mik a tervek a továbbiakban? Csomagol?Nem csomagol?. Aki lepontoz, egy indokot írna? (ez mellesleg nem parancs , hanem 5let volt)
2010. ápr. 22. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!