Mit tegyek? Egy 'rokon-gyerek' (7éves) betörte a tabletem kijelzőjét.
Marha kellemetlen, de a gyerek rá van katranva a tabletemre (neki is van, ugyan az a játék van nekem is rajra, mint neki), meg a telefonomra (neki is van). Kérdezés nélkül mind a kettőt elveszi, ha látja, nyomkodja, játszik rajta, mászkál vele. Ha szólok, én vagyok a rossz...
Ma délután sikeresen beejtette a két, összetolt ágy közé, és becsúszott a falhoz (arra volt esze, hogy egyből kirohanjon a szobából). Betört a kijelző. Oké, hogy 'nem nagy érték' (30.000 Ft), de nekem fontos... Csomó egyetemi dokumentum van rajta...
Nem mondhatom, hogy vegyenek helyette egy másikat, viszont nem hinném, hogy az árát ki tudnám szorítani...
Ebben az esetben okosnak kell lenni. Baromi egyszerű, amikor jön akkor elrakod a tabletet/telefont és kész.
Kijelző betörésétől függetlenül a dokumentumokat letudod szedni róla nagy eséllyel, és egy javítás is lehet olcsón megúszható, bár ilyen érték kategóriában a szerelés már "megtoldom egy picit és veszek egy újat" kategória.
A gyerek halálosan meg volt szeppemnve, mikor a szülei jöttek érte... Mondtam, hogy ez van. Csak annyit mondott az anyja 'jaaj, biztos nem haragszik XY!' (xy = nevem)
Valóban nem, aha.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!