Nem szeretem az unokámat, pedig még két éves sincs. Mi lehet az oka? Tovább lenn.
Ne törődj vele! Nem vagy egyedül, a 62 éves anyukámon uezt látom, hogy nem szereti a lányunokáját!
Nem szerethetünk mindenkit. Én például az egész családomat utálom, kivéve a férjemet és a kislányomat.
Szerintem anyu SEM szereti a lányunokáját, mivel engem sem szeret igazán!!!
Mindig fiút akart helyettem, ezért a fiú testvéremért rajong.
NINCS VELED GOND! Egyszerűen nem szerethetünk mindenkit.
Én pl. egy fiú gyerektől egyenesen rosszul lettem volna, anyu meg lehet, hogy jobban szeretné, ha fiú lenne az unokája.
A barátaimat én választhatom a családomat nem, te is erre gondolj! A barátaim hasonlítanak rám, a családom nem.
De tett - elsősorban SAJÁT MAGÁNAK.
És az ilyen embernek nem való család. Költözzön ki egy odvas fába az erdőbe remetének.
Más meg, aki szeretne gyereket, unokát, annak meg nincs....
Még annyit, hogy a gyerekek okosak, ő sem fog szeretni téged, és ha megöregszel, és leesel a lábadról, kedves kérdező, nem lesz, aki egy tányér levest eléd tegyen. Max. szánalomból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!