Nem szeretem az unokámat, pedig még két éves sincs. Mi lehet az oka? Tovább lenn.
Te saját magadat sem szereted.
Milyen ember az, aki egy kicsi gyerekre azt mondja (még akkor is, ha nem az unokája!!), hogy nem szereti??
Defektes vagy lelkileg, kezeltesd magad!
Mi lehet az oka?
valószínűleg az, hogy egy szívtelen boszorkány vagy.. és nagyon remélem, hogy az unokád öreg korodra magadra hagy...
Hogy lehet egy ártatlan picit azért nem szeretni mert csúnya???? hihetetlen.
Engem sem szeretnek a nagyszüleim,soha sem szerettek.Csak nálunk azzal a különbséggel,hogy az unokatesómák a minden,nekik mindent megadnak és megtesznek értük,engem és a testvéremet le se sz@rnak.Csak azt nem tudom,hogy mért,mert soha nem csináltunk semmi rosszat.
Nem tudod milyen érzés az amikor teljesen elutasítanak és azt mondják rólad a nagyszüleid,hogy ti nem vagytok az unokái.Az én nagyszüleim még apuval sem bántak túl jó,mindig a nővérét istenítették és így örök lelki sérülést okoztak neki.
Szegény kislány mit ártott neki?Mi az,hogy csúnya?Elvileg a te véred is folyik az ereiben.Ezzel a saját gyerekedet is eltaszítod magadtól,és majd ő sem fog téged szeretni.Nem akarod látni az unokádat hogy nő fel?Nem érdekel a gyereked és az ő családja? Ha így folytatod egyedül fogsz maradni és akkor már örülnél annak ha az a szegény kislány legalább rád nézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!