Válás után az exférj már nem apa többé? Vagy én látom rosszul?
Az a helyzet, hogy elváltunk két éve, az exférjem összejött egy fiatalabb nővel, szokásos történet.
Két gyerekkel, lakáshitellel maradtam itt, fizet gyerektartást, de az csak szerinte sok. A csekkekre se elég.
Most kaptam egy remek lehetőséget, egy évre kimehetnék Svájcba (a cégemen keresztül), csodás fizetésért, szállást is állják, egy rahedli pénzt félretehetnék, egy év után kifizethetném a hiteleket egyben, és sokkal könnyebb életünk lehetne.
A gyerekeim angolul tanulnak, és perfekt vagyok németből, de ők ugye még tanulnak. Abban a városban járnak suliba (a kisebb ált. suli, a nagyobb gimibe), ahol az apjuk is él a nőjével. Sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy egy évig csak látogatóba jönnék haza (havi egyszer) és a kicsiket (jelenleg) nem tudom vinni. Sulit se találnék ilyen gyorsan, év közben főleg, és a szállást is csak nekem fizetik.
Beszéltem az exférjemmel, hogy egy évre nála lakhatnának a gyerekek, (eddig mindig az volt a baja, hogy alig látja őket), és én fizetek gyerektartást. Többet mint ő nekem, de azért annyit, hogy maradjon nekem is miből félretenni. Egy év után hazaköltözök (bár reménykedem benne, hogy addigra megoldhatom hogy végleg kint maradjak, és jönnek a gyerekeim is, de egyelőre maradjunk a tényeknél). Azután minden marad régiben, sőt felőlem a gyerektartást is csökkenthetjük, neki is jobb lenne.
Elképedtem a válaszán, teljesen fel volt háborodva. Hogy én ezt hogy képzelem, milyen anya vagyok, felborítom az életét, még a barátnőjével is meg kell beszélnie, ő se fog örülni, szóval voltam minden csak nagyságos asszony nem.
Próbáltam hatni észérvekkel, hogy azért ugye tudja a barátnőd, hogy két gyerekes apa vagy, velem is bármi történhetne. Meg hogy attól még ő a gyerekek apja, és most szükségük lenne rá.
Mondhattam akármit, nem érdekelte.
Hab a tortán, este felhívott a nője, és minden riherongynak elmondott (természetesen azt is megkaptam, hogy biztos ku.rvának megyek kis Svájcba, no comment), és hogy hogy gondoltam, hogy a nyakukba lőcsölöm a kölykeimet. Tönkre akarom tenni a kapcsolatuk. (?!)
Marad az, hogy anyám vigyáz addig a gyerekekre (imádják egymást, sokat alszanak ott, ha épp a munkám miatt nem érek haza/korán kelek), vagy kiharcolom, hogy az exférjemnél maradjanak, elvégre vele vállaltam két gyereket, nem az anyámmal. Gondolom bírósági úton, gyámügyön vagy más úton megoldható, hogy rákényszerüljön, de akkor a gyerekek szívnak.
Csak nem kapok szikrát.
Ha velem valami tényleg történik (pl. lezuhan a gépem, vagy felrobbantják az irodát, vagy elütnek), akkor a gyerekek nem mehetnek az apjukhoz, mert ő úgy gondolta, hogy innentől szingli pasi, nem pedig elvált apuka?
A csaja meg felháborodik, hogy kénytelen velük foglalkozni?
Kettőnk közül ki a nem normális?
Abszurd dolog, ha a válás után egy időre az apánál vannak a gyerekek? Tényleg ennyire evidens, hogy az elvált férj új életet kezd, és abba a régi gyerek nem fér bele?
Gondolom, anyukat nem konyhai mosogatokent erte az a megtiszteltetes, hogy ezutan a svajci konyhan mosogathat.Valoszinuleg magasan kepzett dolgozo, aki ertekes munkat vegez.Ennek megfeleloen az ex sem lehetett a sajat cegenel egy utolso senki.Annal is inkabb, mert az egyik hozzaszolo altal emlitett szep okos csinos fiatal stb leanyzok sem a portas bacsira szoktak ilyen kitartoan ratapadni..Es a fent emlitett szep csinos stb leanyzok nem szoktak kulvarosi alberletekben tengodni.Ugyhogy fiuk, nem kell konnyeket ejteni a hideg alberletben kuporgo,nelkulozo am de erzoszivu apaert.Biztosra veszem, hogy az oregedo csoka rajott, hogy nem eleg "azt"(koszi tragarsagszuro!) tolni a csajba, bizony penzt is kene tolni, ezert rinyal a "sok" gyerektartas miatt, a csaj pedig hisztivel,szexmegvonassal zsarolja, ha a gyerekek odakoltoznenek.Az anyanak eselye sincs, hogy egy farkaval gondolkodo himnek az eszere hasson.
Az meg,hogy a csaj felhivja es lek*vazza a kerdezot, csak azt bizonyitja, hogy a baratno egy koszbol kivakarodzott ri*nc.
"Az meg,hogy a csaj felhivja es lek*vazza a kerdezot,"
- te előző, jól bezoptad ez a kamut- ugye nem gondolod, hogy elképzelhető? max a férjet uszítja a háttérből. De úgy ahogy van egy szar kamu ez. Az "értékes" svájci munkájával együtt undorító a kérdező, és hogy szinte senki nem jön rá, hogy a gyerekek "értékesebbek", és nem kéne ilyen rángatózásba csapni, hanem szépen nevelni őket.
"Annal is inkabb, mert az egyik hozzaszolo altal emlitett szep okos csinos fiatal stb leanyzok sem a portas bacsira szoktak ilyen kitartoan ratapadni..Es a fent emlitett szep csinos stb leanyzok nem szoktak kulvarosi alberletekben tengodni."
Te csak azt hiszed. Szerinted ha egy lány szép akkor bármit megkaphat? Ne tudd meg mennyi szép lányka dolgozik már fiatalon is 12 órákat egy rühes gyárban ha muszáj.
Amúgy még mindig nem tudunk semmit a férfi anyagi és lakhatási lehetőségeiről, szóval itt elméleteket szövögetni, hogy biztos egy multinál felső vezető meg hasonlók, szerintem enyhén szólva röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!