Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te miből élsz? Van gyereked?

Te miből élsz? Van gyereked?

Figyelt kérdés
tisztességes úton keres pénzt? mindegy, hogy € vagy $

2015. nov. 5. 17:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
87%

Kedves utolsó!

19 éves vagy és már most ilyen irígy... Az, hogy te semmire nem fogod vinni, az nem mások hibája. Szakmámból eredendően látom a piacon, hogy mennyi informatikus, jogász, mérnök van... És hidd el, lehet jól keresni magyarországon.

Egy HR-es!

2015. nov. 6. 17:05
 62/70 anonim ***** válasza:
92%
Németországban dolgozom egy nagy logisztikai vállalatnál. Főleg nehézgépszállítással foglalkozunk. Jól keresek itteni viszonylatban is, és természetesen legálisan, nem feketén. Gyermekünk még nincs, 3-4 év múlva tervezzük a férjemmel.
2015. nov. 6. 17:47
 63/70 anonim ***** válasza:
95%
Én gazdasági vezető vagyok, férjem villamosmérnök. Egy gyermekünk van
2015. nov. 6. 17:55
 64/70 anonim ***** válasza:
9%

56-os kiscsillagnak: (nem gonoszságból, de ügyvédekről nekem az a sztereotípiám van, hogy logikusan tudnak gondolkozni, tényleg nem érted, amit írtam?) mondom, hogy NEM azzal van bajom, hogy valaki ügyvéd, hanem hogy itt az elején minden válaszoló az volt. Ha az első 3 oldalon mindenki azt válaszolta volna, hogy ő takarítóként dolgozik, az ugyanilyen hihetetlen lett volna. Érted? Nem az ügyvédekkel van a baj, hanem hogy mindenki ugyanaz volt az elején.

Azt pedig nyilván tudom, hogy valószínűleg a titkárnő fénymásol, és pont azért írtam, hogy lehet, hogy itt egy csomó titkárnő azt írja magáról, hogy ügyvéd, pedig csak fénymásolgat. Szájbarágósabban nem tudom ezt leírni.

2015. nov. 6. 21:37
 65/70 anonim ***** válasza:
70%

1. Neked én nem vagyok kiscsillag. Nem vagyunk egy szinten, ez egyértelmű, úgyhogy kérlek ne lépj át egy határt.

2. Az életben vannak véletlenek, lehet, hogy neked ezt nehéz elfogadni, de hidd el így van. Itt véletlenül 2 jogász futott össze pár válaszon belül. Tekintve a jogászok számát ebben az országban, ez nem annyira meglepő

3. Láttam én már olyan kérdést, ahol mindenki gyári munkás volt az első 2 oldalon, mégsem vonta kétségbe senki, hogy igazat írnak. Ez hogy lehet?

4. Én írtam egyedül, hogy ügyvéd vagyok, a másik válaszoló vállalati jogász volt, sehol nem írta, hogy ügyvéd. Azt ugye tudod, hogy nem minden jogász ügyvéd, de minden ügyvéd jogász? Komolyan, tudod, mi a különbség vagy ezt én rágjam a szádba?

2015. nov. 7. 07:14
 66/70 anonim ***** válasza:
82%

Egészségügyben dolgozom. A fizetés nem túl jó, de a hálapénz kicsit megdobja.

Nincs gyerek.

2015. nov. 7. 07:50
 67/70 anonim ***** válasza:
60%
Mit nem adnanak a kulfoldi magyarok egy magyarul tudo haziorvosert szerintem szetkeresne az agyat.
2015. nov. 7. 08:45
 68/70 anonim ***** válasza:
100%

Mernok, kulfoldon, egy gyerek, sajna nem lett tobb.

16 eve dolgozom, azota az osszes filler amit megkerestem legalis es adozott jovedelem volt.

2015. nov. 7. 11:36
 69/70 anonim ***** válasza:
63%
Könyvelő vagyok. Gyerekem nincs, de rendeltem múlt héten egy műanyag dinoszauruszt ebayről.
2015. nov. 7. 14:35
 70/70 anonim ***** válasza:
95%
Rokkantnyugdíjból , azaz sok előttem szóló adójából ( HuF) és utód nélkül.
2015. nov. 7. 15:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!