Úgy érzed, hogy a megfelelő emberrel élsz együtt? Mindig rá vártál? Ő a nagy Ő?
Vagy esetleg megalkuváson alapszik a kapcsolat? Jó vele, de... lehetne rosszabb is...
Érdemes továbblépni csak azért, mert hiányérzeted van?
az első 3 kérdésre igen a válaszom.
A továbblépés függ attól mivel kapcsolatban van hiányzérzeted!
Jó neked :) Sok boldogságot!
Eleinte én is ezt hittem, de évek múlva már kételkedem...
Nem.
Az első években úgy volt, aztán már nem.:(
A továbblépés azért még messze van, de van hiányérzetem nagyon sok dolog tekintetében, sok mindent kaptam régen a férjemtől, amit ma már nem kapok meg, míg én sokáig ugyanazt adtam, ami jó volt neki is.
De természetesen ettől ezerszer rosszabb emberek és házasságok vannak. A miénk olyan, hogy azért nem kell egyből válni, de lenne sok minden, amin jó lenne javítani. Én nagyon sokat próbáltam tenni, tettem is ezért a kapcsolatért, néha volt foganatja, néha nincs neki, de hát tényleg, lehetne rosszabb is.
Én olyan valakivel élek, akiről tudom, hogy nagyon szeret engem, mindent megtesz értem, és ha eljön az ideje, nagyon jó apuka lesz.
Egyedül a rózsaszín köd hiányzik. Hogy ő-e a nagy Ő? Nem. A nagy Ő három éve hagyott el, majdnem belehaltam, de most már akkor se mennék vissza hozzá, ha ő könyörögne. A párommal mellett sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb életem van, mint életem szerelme mellett lehetne. És ez nekem fontosabb a nagy szerelemnél.
Igen, egy kicsit megalkuvás ez az egész, de hát az élet a kompromisszumokról, a "valamit valamiértről" is szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!