Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » U lakat és sodrony lakat...

U lakat és sodrony lakat megfelelő védelem szerinted együtt a kettő?

Figyelt kérdés
Venni akarok egy U lakatot 7 ezerért meg egy 25mm sodronylakatot! Szerinted ez így jó lenne ?
2012. dec. 9. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:

sztem ez már a 3. kérdésed lakat ügyben :oD

igen így a kettő együtt már elég lesz, csak vedd már meg azt a lakatot!!

2012. dec. 9. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát itt is el kell, hogy bizonytalanítsalak, szerintem egy lánccal jobban jársz, mint egy sodronnyal: http://www.youtube.com/watch?v=T8lesJKSHgU
2012. dec. 9. 16:51
 3/6 A kérdező kommentje:
de itt mégis a sodrony lakattal szenvedtek a legtovább. http://www.youtube.com/watch?v=tauVZScXCYo
2012. dec. 9. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy melyik youtube videót nézi meg az ember, mindet le lehet vágni

DE, nem mindenki jár komolyabb vágóeszközzel!!!

egy (vagy 2) nagyobb jobb lakat inkáb elriasztó, és a mellete levő vézna sodronyosat viszik, 100% biztonság nincs!!

hiába teszel fel még 15 kérdést, ha ezt nem érted meg...

2012. dec. 9. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:

ok megveszed az u lakatot meg a sodronyt is, tételezzük fel, hogy leparkolod a bringát egy félreeső helyen, térfigyelő kamera nincs, én az u lakatod és a sodronyod mellé felteszek egy 3. lakatot, mit csinálsz? természetesen előveszed a telefonodat segítséget hívni, ekkor én rádkűldöm a 7 kicsi barna tesót, majd akus flexel levágom a lakataidat... eredmény= telefonod sincs, és biciklid sincs...

ha drága biciklid van azt ne hagyd magára, mert a profi tolvajok, így is úgy is ellopják...

2012. dec. 9. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
hát amit így elmondtál elég morbid :D remélem sose fog ilyen történni:D de nem kell akkus flex mert elveszik a kulcsit a lakatoknak és kész :DD
2012. dec. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!