Szerintetek megfelelő e védelem a gépem számára?
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék szerintetek megfelelő-e a következő védelem a gépemnek: Eset Smart Security 5 és Kingsoft Antivirus 2012.
Azért választottam így mert az Eset rendelkezik kémprogram öléssel a Kingsoft pedig nem.
És szerintem a 2 együtt jól működik.
Azért raktam a kettőt egybe mert mind a kettő felhővel rendelkezik és nem tört verziósak az eset chip magazinos a kingsoft pedig ingyenes. Aki nem ismerné a kingsoft-ot az olvassa előbb az oldalát azután írjon. Oldala: [link]
Előre is köszi a válaszokat.
Előző OFF. Mert le van írva a honlapon: Compatibility
Perfectly Working with Other Antivirus, Provides Outstanding Protection to End Users. Magyarán: kompatibilitás
Tökéletesen együttműködik más Antivirussal, kitűnő védelmet biztosít a végfelhasználóknak.
Eset et azért használom mert chip magazinból van a kód azaz ha te egy feltört kóddal használtad ne csodálkozz!
Igazad van.
De mit értesz ez alatt: "annyit megsúgok a baj az hogy a cucc max. sereghajtónak jó" Melyiket érted sereghajtó-nak? (Szerintem Eset-et.) És ha nem esetet és kingsoft-ot akkor mit ajánlanátok? Valami erős és nem tört kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!