Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál, ha a gyereked...

Mit csinálnál, ha a gyereked a másik szülőtől mindig büdösen kerülne hozzád?

Figyelt kérdés
Szóval heti váltásban neveljük. Anyukánál fafűtésű kazán van (gáz is van, de ez olcsóbb), ami egyszer elromlott, sok füst bement a házba. Mindig hétfőn hozom el az oviból a gyermekem, és a ruhája borzasztó büdös, átvette a füstszagot, még a trikója is, amit gondolom reggel tisztán ad rá. A gyermek ruháit mindig kimosom rögtön, és azt tisztán visszaadom. De nem rtem, hogy lehet benn annyira füstszag, hogy még a tiszta ruhái is rögtön átveszik a szagot. A füstös eset két és fél hónapja történt, azóta már ki kellett volna szellőzzön a ház. Ha meg nem, akkor életvitelszerű ottlésre nem a legmegfelelőbb. Az anyuka nem érzi a szagot, hiába mutattam meg első alkalommal a gyermek ruháját neki, nem érezte, mert a dohányzástól ugye nincs szaglása. Már az óvoda is szólt emiatt. Mit lehetne tenni? Anyuka szerint már rég nincs semmilyen szag, nem érzi, ezrt nem tesz ellene. Nem neki kellene a saját házában megfelelő környezetet biztosítania? Kérhetem, hogy amíg nem rendezi a helyzetet, ne vigye haza a gyermeket? Amúgy is csak heti 3-4 estét alszik ott a gyermeken, a többit a nagymamánál.
2014. febr. 6. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ha nagyon befüstölt, azon csak a festés segít. Ajánld fel neki ezt. Utána nem lesz füstszaga a ruháknak remélhetőleg.

És nem lehet, hogy a mamánál van füst?

2014. febr. 6. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Emiatt biztos nem fogják eltiltani az anyától a gyereket. A füstszag akár évekig is megmarad a falakban, de ettöl semmi baja sem lesz a gyereknek.

2. A legokosabb lenne, ha a gyerekre másik ruhákat adnál, az óvodában meg ha valami nem tetszik, akkor az anyának kellene, hogy szóljanak.

2014. febr. 6. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet az, hogy a dohányzástól füstszagú a gyerek ruhája?!
2014. febr. 6. 17:12
 4/4 A kérdező kommentje:
A füst az anyukánál van. A gyermek asztmás, ezért aggódom csak, hogy jó levegőben legyen. Az anyukának is szóltak az óvónők. Nem, nem dohányfüstös. Nem gondolnám, hogy eltiltják, de talán akkor észbe kapna az anyuka és kifestene, vagy megtenné a megfelelő lépéseket. Ideje lenne, otthon dolgozik, jól keres, és a milliomos szülei is támogatják. De azért túlzásnak tartom, ha azt szeretném, hogy a gyerekem ne legyen büdös én menjek át oda kifesteni...
2014. febr. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!