Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál azzal a pasival, aki téged akart sokáig, de holnap tudod hogy egy másik nővel meg fog csalni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 20:35
1/24 anonim válasza:
Tisztázzuk. sokáig akarta a csajt, de nem kapta mg akkor nem beszélhetünk megcsalásról. Ha megkapta akkor igen, viszont akkor kicsi az esély a megcsalásra... (Ha ennyit tepert csak nem szúrja el ilyennel..)
2/24 A kérdező kommentje:
Nincs köztetek kapcsolat, még csak most kezdtél óvatosan közelíteni felé te is.
2013. szept. 3. 20:37
3/24 anonim válasza:
honan tudod ? .... kérdezd meg töle hogy ,,szeretsz engem ? :/ ''
4/24 A kérdező kommentje:
"akkor nem beszélhetünk megcsalásról."
akkor nem is tudom hogy nevezzem a szitut.
2013. szept. 3. 20:38
5/24 A kérdező kommentje:
3 Ezek útán? Soha.
2013. szept. 3. 20:39
6/24 anonim válasza:
Le se sz4rnám. Milyen kérdés ez? Ha te is akarod őt, össze kellene jönni vele, ha már összevagytok ês megcsal, szakíts vele, ha nem akarsz vele ôsszejônni, mi közöd hozzá, kivel fekszik le?
7/24 anonim válasza:
Akkor az a helyzet, hogy megunta az eredménytelen teperést... Keresett mást... Ha a csaj csak kérette magát akkor pofára esett...
9/24 anonim válasza:
téged ejtett és mással hág majd.
Nem kell vele semmit csinálni,el kell felejteni.
10/24 anonim válasza:
3-as vagyok de ez még nem történt meg nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!